Home GÜNCEL Sokak Hayvanları Sahipsiz Değil

Sokak Hayvanları Sahipsiz Değil

- Guncellenme Tarihi: 2 Mayıs 2020 16:02
2 min read
Sokak Hayvanları Sahipsiz Değil için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi, koronavirüs salgınında sokak hayvanlarının bakım, beslenme ve tedavilerine aralıksız devam ediyor.

Salgın hastalık döneminde sokaklarda yalnız kalan can dostlara Osmangazi Belediyesi sahip çıkıyor. Belediye ekipleri, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için her gün düzenli olarak kuru mama ve su bırakıyor. Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki bütün mahalleleri gezerek park ve bahçe gibi yaşam alanlarına yiyecek ve su bırakarak can dostların aç kalmasını önlüyor. Ayrıca, ihtiyaç görülen hayvanlar, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne götürülerek bakım ve tedavi altına alınıyor. Osmangazi Belediyesi ekipleri, son 10 günde 172 tedavi ve 824 besleme çalışması olmak üzere toplam 996 adet sokak hayvanlarına yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Sokak hayvanlarını hiçbir şartta unutmadıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçe genelindeki can dostlara yönelik besleme, tedavi ve bakım çalışmalarının yoğun olarak devam ettiğini söyledi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …