Home GÜNCEL BÜYÜK ÜSTAD (!) YÜKSEL BAYSAL’A SAYGILARIMLA…

BÜYÜK ÜSTAD (!) YÜKSEL BAYSAL’A SAYGILARIMLA…

- Guncellenme Tarihi: 2 Mayıs 2020 17:27
12 min read
BÜYÜK ÜSTAD (!) YÜKSEL BAYSAL’A SAYGILARIMLA… için yorumlar kapalı
0

Her şey Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Ulucami’de katıldığı Ramazan programı ile başladı, yada benim bardağımı taşıran son damla oldu da denilebilir.

CHP İl Başkanı İsmet Karaca gaza gelip bu konuyu siyasi malzeme yapmaya kalkınca, camiler siyasi malzeme olarak kullanılmamalı deyince, asıl kendisi camiyi siyasi malzemeye dönüştürmeye kalkıp bu adımı da eline yüzüne bulaştırınca Büyük (!) gazeteci Yüksel Baysal’ın “Yandaş Tetikçi Medya” olarak nitelediği bizler de hayır öyle değil böyle dedik.

Ne dedik: Ramazan’da sadece ibadethane olmayıp müze vasfı da taşıyan Ulucami’de program yapılabilir dedik, bunda bir sakınca yok dedik. Programda bir ilahiyatçı, bir müftü yardımcısı var, yanlış olsa onlar söyler dedik. Alinur Başkanın burada bulunmasında herhangi bir yanlış bahis konusu dahi değil dedik. Yani kıssadan hisse düşüncemizi belirttik.

Büyük (!) Gazeteci Yüksel Baysal tuttu bunun üzerine son sözü ben söylerim edasıyla bir yazı kaleme aldı. CHP İl Başkanı İsmet Karaca’yı aramış, sözde Karaca da birçok şey söylemiş ama “Aldıkları reklamın hakkını vermek için yazıyorlar” da demiş. İsmet Karaca’ya sorarsan Yüksel Baysal bunu cımbızlamış! Ah be İsmet, sen abuk sabuk konuşursan cımbızlarlar tabii, çünkü Büyük (!) Gazeteci Yüksel Baysal yıllardır herkese böyle çamur atmayı adet edindi kendisine!

Şimdi sevgili İsmet, sen bu söylemin için gerçekten özür dilemelisin, fikir işçiliği yapıp yıllardır sadece ekmek parası için bu işi yapanlara bunu söyleyemezsin..!

Kimler camide program yapılabilir konusunu savundu ve buna dair yazı yazdı bir bakalım. Meydan Gazetesi Ercan Akyıldız, Şehir Gazetesi Alpaslan Yıldız, Lodos Medya Özlem Yağmur ve zat-ı aliniz ben…

Bize ne dedi Büyük (!) Gazeteci Yüksel Baysal onu da okuyuverin bir zahmet:  “Bazı arkadaşlar nemalandıkları için olsa gerek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Ulu Cami’de program yapmasını eleştirenleri eleştirdiler. Anlıyorum ekmek kapılarıdır ama bu kadar ortaya atılmalarına gerek var mı? Demezler mi adama, Davula vurdum, zurnadan ses geldi!”

Bir Ercan Akyıldız büyükşehirden hiç reklam almıyor bunu biliyorum.

İki Alpaslan Yıldız nereye alacak reklam, büyükşehir forması mı giyiyor? Benim can dostumdur iyi tanırım kendisini, yıllardır otobüs metro işe gidip geliyor, o nemalandığı paralarla kendisine bir araba alamamış görüyorsunuz!

Üç Özlem Yağmur’un esnaf kefalete borcu var…

Ve dört ben denizin esnaf kefaletten arabam için çektiğim ödemekte zorlandığım, icraya düşen borcu var. Evim kira, o kadar iyi durumdayım ki bankalar bana kredi falan vermiyor, büyükşehirden aldığım reklam geliri iki senedir aynı hiç değişmedi.

Büyük (!) gazeteci çok değil geçen yıl yine Alpaslan Yıldız ve bana saldırmıştı. Yeni bir kapalı Pazar yeri yapılmadan mevcut olan kullanılsın dedik diye yine bir yazısından şöyle demişti “Hayri Türkyılmaz’a muhalefet eden yandaş tetikçi kalemleri harekete geçirdiler.”

Senin Hayri Türkyılmaz orayı çöplüğe çevirdi, millet kar, yağmur, çamur sokakta çadır tiyatrosunda alışveriş yapmaya çalışıyor. Niye bunları yazmıyorsun Yüksel Baysal, yoksa kişi kendinden bilir işi deyip, Hayri abinin senin nemanı mı keseceğini düşünelim biz de senin gibi?

“Kendine reklam şeysi diyenler üç kuruşluk reklam alamadığı için mi Hayri Türkyılmaz gitsin diye tutturuyor” diyen de yazık ki Büyük Gazeteci Yüksel Baysal’dı. Onun sorduğu soruyu tersten soralım, sen çok fazla nemalandığın için mi Hayri Türkyılmaz kalsın kalsın diye tuttuyorsun?

Mesela sen bunu da söyledin, ben de seni şereflice kanıta davet etmiştim ama vur-kaç daha kolay değil mi Yüksel Baysal..!

Çok şükür ki haram yemedim, evladıma da yedirmedim, kimsenin satılık – kiralık kalemi de olmadım. Yeri geldiğinde Ak Partinin adaylarını, ilçe başkanlarını, belediye başkanlarını da yazdım. Sen yazabiliyor musun Yüksel Baysal?

Mesela bunları cevaplar mısın?

  1. Ömer Aydoğdu ile Halk Tv’de yaptığın tek bölümlük programın Mudanya Belediyesine kestirilen faturasının hesabını verebilir misin?
  2. Uzun zaman gizli ortağın olduğu iddia edilen Ömer Aydoğdu’nun geçen yıl Mudanya Belediyesine kestiği faturalar ve içeriklerini açıklayabilir misin?
  3. Aynı gizli ortağın Mudanya Belediyesine 100 bin tl fatura kesip denetim kurulu fark edince “pardon!” deyip o fatura nasıl 50 bine düştü onu açıklasınlar..!
  4. Kamu kaynak ve imkanlarını istismar ederek ticaret yapmaya kalkıp, eşinle birlikte katılacağınız gezi için nasıl Valilikten gri pasaport aldığınızı anlatır mısın? Vali bey gri pasaportları iptal edip bu tezgahı bozunca, Vali beyi bile bilmeden iş yapmakla itham eden, geziyi iptal edenleri vatan hainliği ile suçlayan Yüksel Baysal, bu rezalet unutuldu mu sandın?
  5. Büyükşehir belediyesinde çalışan kız kardeşinin Pazaryerlerinde birçok Pazar alanına sahip olduğu söyleniyor, Alinur Başkan yerini değiştirmeye kalktığında Başkanı aramaları, kardeşinin konumunun değiştirilmemesi için ricacı olurken sen rant peşinde miydin Yüksel Baysal? (Neyse ki Alinur Başkan doğru olanı yaptı ve kardeşinin konumu değiştirildi)
  6. Hangimiz daha ilkeliyiz Yüksel Baysal? CHP’den vekil adayı olduğunda araç yakıt sponsorun bir Ak Partili değil miydi? Neyin karşılığında sponsor oldu, eskaza vekil olsaydın bu sponsorluğu nasıl ödeyecektin, senin kaşına gözüne sponsor olmadılar herhalde dimi Yüksel Baysal?
  7. Biz nazik ve fakir olduğumuz için mi bize sarıyorsun Yüksel Baysal? Ve adamlık isim vererek yazmaktır, öyle ortaya konuşmayacaksın! Mesela Mehmet Ali Yılmaz’ın hakkında yazdığı yazılara neden cevap veremiyorsun, ondan korkuyor musun, deli misiniz neden korkuyorsun ki..!
  8. Zurna sensin Yüksel Baysal..! 

Bu yazı başlangıç olsun, daha çok şey var zira…

Devam edecek…

Kalın sağlıcakla…

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ kapsamında, 7 ayda 90 ton atık cam …