Home GÜNCEL Nilüfer’de ücretsiz maske dağıtımı

Nilüfer’de ücretsiz maske dağıtımı

- Guncellenme Tarihi: 4 Nisan 2020 17:10
3 min read
Nilüfer’de ücretsiz maske dağıtımı için yorumlar kapalı
0

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle toplu alanlarda maske kullanımının zorunlu hale getirilmesiyle Nilüfer Belediyesi pazar alanlarında ücretsiz maske dağıtımına hız verdi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem “Personelimiz ve tüm kaynaklarımızla halkımızın yanındayız. Bu zor günleri el birliği ile atlatacağız” dedi.
Ülke çapında koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler çerçevesinde İçişleri Bakanlığı genelgesiyle bildirilen “İl ve ilçelerimizde pazar yeri, market ve toplu olarak çalışılan işyerlerine vatandaşlarımız ve çalışanlar maske ile gireceklerdir. Maske takma zorunluluğu pazarlarda satıcılar için de geçerli olacaktır” kararı doğrultusunda Nilüfer Belediyesi ilçedeki pazar alanlarında ücretsiz maske dağıtımına hız verdi.
Geçtiğimiz günlerde vatandaşlara içinde hijyenik el sıvısı, maske, sabun ve eldivenden oluşan 5 bin adet hijyen seti dağıtan Nilüfer Belediyesi, söz konusu genelgenin ardından pazar alanlarında ücretsiz maske dağıtımına hız verdi. Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri pazarcı esnafı ve alışverişlerini gerçekleştirmek üzere pazara gelen vatandaşlara maskelerin dağıtımını gerçekleştirdi. Nilüfer Belediyesi ayrıca Bursa İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı çerçevesinde ilçedeki pazarların çevresini bariyerlerle kapatarak tezgah aralıkları düzenlemesini, pazar alanlarında hijyen ünitelerinin oluşturulmasını ve giriş çıkışların kontrollü hale getirilmesini sağladı.
Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem “Nilüfer Belediyesi olarak personelimiz ve tüm kaynaklarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Bu zor günleri hep birlikte, el birliği ve alınan tedbirlerin eksiksiz olarak uygulanmasıyla en az zarar ve acı ile atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…