Home GÜNCEL Mustafakemalpaşa’da dezenfeksiyon çalışmaları artarak sürüyor

Mustafakemalpaşa’da dezenfeksiyon çalışmaları artarak sürüyor

- Guncellenme Tarihi: 20 Mart 2020 16:41
2 min read
Mustafakemalpaşa’da dezenfeksiyon çalışmaları artarak sürüyor için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi korona virüsüne karşı önlemlerini iki katına çıkararak dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçe genelindeki tüm ortak kullanım alanlarını ilaçlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi, vatandaşların yoğun olduğu bölgeleri dezenfekte etti. Belediye ekipleri ayrıca ilçe genelindeki tüm çöp konteynerlerini ilaçlarken, özellikle çocukların oynadığı park alanları ile sokakları dezenfekte etmeyi de ihmal etmedi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ise tüm vatandaşlara “Evde Kal” çağrısı yaptı.

Çin’de ortaya çıkan ve Türkiye’de de ortaya çıkan korona salgınına karşı ilçe genelinde ilk günden bu yana tedbirler almaya devam eden Mustafakemalpaşa Belediyesi, dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hastalıktan korunmaya yönelik hijyen çalışmalarının üst seviyeye çıkarıldığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ana caddeler sokak, çarşı, pazaryerleri, çocuk parkları ibadethaneler meydanlar ve tüm kamusal alanlarda vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde dezenfekte çalışmalarını arttırdıklarını belirtti.

‘Maksimum çaba, minimum vaka!’

Başkan Kanar, “Maksimum çaba ile minimum vaka için ekiplerimiz gece gündüz çalışıp ilçemizin her bir karışını dezenfekte ediyor. Vatandaşların korona virüsüne karşı, sağduyu ile panik yapmadan, sosyal mesafeyi koruyarak önlem almalarını istiyoruz. Halkımızın bu virüse karşı kendi kişisel tedbirlerini almalarını hijyen kurallarını uymalarını önemle rica ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…