Home GÜNCEL Akademi buluşmalarında ikinci dönem başlıyor

Akademi buluşmalarında ikinci dönem başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 10 Şubat 2020 13:24
2 min read
Akademi buluşmalarında ikinci dönem başlıyor için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve ilk dönem yoğun bir ilgiliyle takip edilen Bursa Düşünce Akademisi ile Bursa Edebiyat ve Yazı Akademisi’nin ikinci dönemi başlıyor. Türkiye’nin önde gelen yazar, şair ve düşünürlerinin katılımıyla Bursa’da farklı bir program serisi olan akademiler, ikinci dönemde de yine aynı ivmeyle devam edecek. Bursalıların büyük bir heyecanla beklediği akademiler için birbirinden kıymetli isimler üç ay boyunca Tayyare Kültür Merkezi’nde konferans verecek.
İlk programı 14 Şubat Cuma günü başlayacak olan Bursa Düşünce Akademisi’ne bu dönem; Dr. Savaş Ş. Barkçin, Doç. Dr. Oğuz Haşlakoğlu, Prof. Dr. Kasım Küçükalp, Prof. Dr. Suphi Saatçi, Prof. M. Uğur Derman, Doç. Dr. Mehmet Fatih Birgül, Mahmut Kanık, Prof. Dr. Yümni Sezen, Prof. Dr. Mustafa Demirci, Prof. Dr. Rıdvan Şentürk konuşmacı olacak katılacak.
İlk programı 17 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan Bursa Edebiyat ve Yazı Akademisi’ne bu dönem; Necip Tosun, Prof. Dr. Mertol Tulum, Celal Fedai, Hakan Şarkdemir, Mevlâna İdris Zengin, Enver Gülşen, Prof. Dr. Alaattin Karaca, Senail Özkan, Dursun Çiçek, Prof. Dr. Durali Yılmaz konuşmacı olarak katılacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…