Home GÜNCEL Karacabey Belediyespor tüm branşlarda dolu dizgin

Karacabey Belediyespor tüm branşlarda dolu dizgin

- Guncellenme Tarihi: 3 Aralık 2019 17:57
3 min read
Karacabey Belediyespor tüm branşlarda dolu dizgin için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyespor tüm branşlarda elde ettiği başarılarla adından övgüyle söz ettirmeye devam ediyor.

Karacabey Belediyespor futbol takımı hafta sonu Soma Spor karşılaşmasından 1-0 galibiyetle ayrılarak, TFF 3. Lig 3. Grup’ta liderliğini sürdürdü. Karacabey Belediyespor, deplasmanda oynadığı karşılaşmadan, 87. dakikada Abuzer Toplu’nun golüyle 1-0 galip ayrıldı.

Karacabey Belediyespor voleybol takımı da Denizli deplasmanında karşılaştığı Acıpayam maçından 3-0’lık net bir galibiyetle çıktı.

Karacabey Belediyespor güreş takımı ise Mersin ve İstanbul’da düzenlenen Türkiye Ön Eleme maçlarında 4 sporcusu ile dereceye girdi. Oynanan müsabakalarda 3 sporcu ikinci olurken, 1 sporcu da üçüncü olarak başarı elde etti.

Satranç takımı da kuruluyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, hafta sonu üst üste gelen galibiyet haberleri ile ilçeye büyük sevinç yaşatan sporcu ve takım yöneticilerini tebrik ederek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne, binlerce sporcuyu lisans sahibi yaparak profesyonel müsabakalara katılmalarını sağlamıştık. Ve emeklerimizin karşılığında güzel galibiyet haberleri ile sporda da ilçe olarak haklı gurur yaşıyoruz. Ocak ayında profesyonel anlamda bir satranç turnuvasını ilçemizde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Kısmet olursa ileride, satranç üzerine belediyemizce bir takım kurarak bunda da yarışmalara katılmayı hedefliyoruz. Ailelerden bu yönde de yoğun talep verdi. Bu güzel galibiyet haberlerinin ardından, bu müjdeli haberi de ilçe halkımızla paylaşmış olalım’’ ifadelerine yer verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüfer’e Öğrenci Yurdu Kazandırılıyor

Nilüfer Belediyesi, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile Ertuğrul Mahallesi’nde ‘Öğrenci Yurdu’ yap…