Home GÜNCEL Renowa ürünleri yurt dışında da büyük ilgi görüyor

Renowa ürünleri yurt dışında da büyük ilgi görüyor

- Guncellenme Tarihi: 22 Temmuz 2019 14:26
5 min read
Renowa ürünleri yurt dışında da büyük ilgi görüyor için yorumlar kapalı
0

Ofis mobilyasında farklı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Renowa Office Furniture, yurt dışında da ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bu doğrultuda firma Libya’da bir bankanın ofis mobilyalarını yeniledi.

Verimli ve akıllı çalışma alanları yarattıklarını belirten Renowa Office Furniture Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mutlu, “Bankayı baştan yarattık diyebilirim. Ofis mobilyalarını tamamen değiştirdik. Masadan sandalyeye kadar her şey tamamen yenilendi” dedi.

 Şirketlere özel çalışma alanları, masa takımları ve raf sistemleri, oturma grupları, toplantı masaları, bölücü panel gibi birçok ürün tasarlayan Renowa Office Furniture, hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Yurtdışında da aktif olarak çalışmalarını sürdüren firma, Libya’da bir bankanın ofis mobilyalarını tamamen yeniledi.

Renowa Office Furniture Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mutlu, kişilere özel verimli ve akıllı çalışma alanları yarattıklarını söyledi. Ofis mobilyasında iddialı olduklarına dikkat çeken Mutlu, “Kalite, zamanında teslim ve satış sonrası hizmete büyük önem veriyoruz. Yenilikçi ürünlerimiz ve teknolojik çözümlerimiz sayesinde tercih edilen bir firma haline geldik” dedi. Birbirinden güzel ve farklı ürün çeşitleri ile müşterilerinin aradığı her türlü iş mobilyasını tasarladıklarını dile getiren Mutlu, kişilerin yaşam kalitesini arttıran ürünler sunduklarını kaydetti.

 Sürekli gelişim halindeyiz

 Üretimde kullandıkları malzemelerin uluslararası norm ve standartlara uygun, sertifikalı, geri dönüştürülebilir ve doğa dostu olmasına dikkat ettiklerinin altını çizen Mutlu, “Yenilikçi çizgimizi koruyarak çalışma alanlarına değer katmak için sürekli bir gelişim halindeyiz. Koleksiyonlarımız, stilleri ve benzersiz teknik özellikleri ile kendilerine özgüdür. Bünyemizdeki Ar-Ge ve tasarım ekibimiz ile şık ve işlevsel mobilyalar tasarlıyoruz “diye konuştu.

Özellikle Ar-Ge’ye büyük önem verdiklerini dile getiren Mutlu, yeni modeller üretmek için Ar-Ge’nin olmazsa olmazlar arasında yer aldığını söyledi.

 Sorunsuz hizmet anlayışı

Özel tasarlanmış mobilyaları ve birbirinden farklı renk seçenekleri ile taleplere hızlı bir şekilde cevap verebildiklerini belirten Mutlu, “Türkiye genelinde geniş bir bayi ağımız var. 50’den fazla noktaya satış yapıyoruz. Diğer yandan 28 ülkeye de aktif olarak ürün veriyoruz. Bazı ülkelerde proje bazlı çalışmalarımız oluyor. Proje bazında Orta Doğu ülkeleri ağırlıklı olmak üzere Afrika, Avrupa ayağında da iyi projeler gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ortadoğu, Avrupa ve Türki Cumhuriyetler’de var olan ihracat kapasitelerini hızla artırdıklarını vurgulayan Mutlu, satış, üretim ve teslimatta sorunsuz hizmet prensibi benimsediklerini söyledi.

 Bankayı baştan yarattık

Son olarak Libya’da ulusal bir banka ile çalıştıklarını dile getiren Mutlu, “Bankayı baştan yarattık diyebilirim. Bankadaki ofis mobilyalarını tamamen değiştirdik. Masadan sandalyeye panelllerden oturma gruplarına kadar her şey tamamen yenilendi. Birbirinden güzel ve ergonomik ürünlerimiz Libya’daki bankada yerini aldı” diye konuştu.

Mutlu, çalışanlar için ergonomik ve ortopedik mobilyalar üretmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Karabatı Kültür Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

Karacabey’de sanat, kültür ve sosyal anlamda önemli bir merkeze dönüşmesi beklenen Kültür …