Home GÜNCEL Yeni Karaman yarı olimpik yüzme havuzu yenilendi

Yeni Karaman yarı olimpik yüzme havuzu yenilendi

- Guncellenme Tarihi: 2 Mayıs 2019 14:05
2 min read
Yeni Karaman yarı olimpik yüzme havuzu yenilendi için yorumlar kapalı
0

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla birçok yeni spor tesisi kazandıran Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırıyor.

Yeni Karaman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Osmangazi Belediyesi’nin çalışmalarıyla tamamen yenilendi. Tesisi dört mevsim daha kullanışlı hale getirmek adına başlatılan geniş çaplı revizyon kapsamında, havuzun kış aylarında üstünün kapatılmasını sağlayan hava destekli membran yerine, çelik kontsrüksiyon akustik metal çatı kaplandı. Tesisin fiziki yapısı da elden geçirilerek, havuzun etrafına betonarme çerçeve oluşturuldu. Tesisteki duşlar ve tuvaletler de tamamen yenilenirken idari binaya iki yeni ofis inşa edildi.

Spor yatırımları konusunda öncü belediye olduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Dört mevsim kullanılan bir tesis olduğu için bu havuzumuzu daha modern hale getirdik. Çelik çatı ile havuzu kapalı hale dönüştürdük. Şu anda tesis içindeki seramik kaplama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde vatandaşımıza daha modern, kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunmuş olacağız” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…