Home GÜNCEL Murat Ünal git ot topla..!

Murat Ünal git ot topla..!

- Guncellenme Tarihi: 11 Nisan 2019 10:51
4 min read
Murat Ünal git ot topla..! için yorumlar kapalı
0

En başından beri dediğimiz çıktı..! Bizim AKP’li Cennet Cankılıç neye hizmet ettiğini bugünkü yazısında kustu..!

Seçimden bir ay önce Murat Ünal’ın seçimi kazanma kaygısı olmadığını, ilçe başkanlığına geri dönmek için kulis çalışmalarına başladığını Alinur Aktaş’a, İrfan Akkaya’ya, Feridun Özyüksel’e bizzat söyledim. Ve daha birçok kişi ile paylaştım bu durumu..! Buyurun kanıtı..!

Mudanya Ak Parti ilçe başkanı İnci Söğütlü ve ekibi seçimden 2 ay önce göreve geldi..! Cennet..! Hangi hadle bu ekibe seçim başarısızlığını yüklersin..? Senin danışmanlığını yaptığın Murat Ünal son 3 yıl ilçe başkanıydı, neden yazında onun hakkında tek kelam etmezsin..? sendin onun danışmanı..! İşe yaramaz sözüm ona iletişim kaynaklarında neden adayın ve Ak Partililerin parasını heba ettin..! Murat Ünal’la parasını verdiğiniz canlı yayınlarda anti Ak Parti propagandası yaptıran sendin Cennet.

İnci Söğütlü öksüre öksüre sabaha kadar provakatif broşürleri toplarken haber verilmesine rağmen sıcak yatağından kalkıp konuyla ilgilenmeyen de Murat Ünal… Bak Mudanya daha neleri öğrenecek Cennet…

Mudanya’da yaşanan oy kaybında en büyük pay Ünal’ın ve senin Cennet..! Kimseyi harcamaya kalkma, yedirmeyiz..!
Sen git Bozbey’le yaptığın reklam anlaşmalarını Erdem’le tazele..!

Türkyılmaz’ın başarısını arttırdığın için reklam gelirlerini yükseltmesini talep et, bak bunlar sonuna kadar hakkındır, helal olsun..!

Ama sakın ola ki birilerinin ayağını kaydırmak isteyenlere alet olma, yakışmaz sana Cennet, hak adalet bilen benim tanıdığım, yıllardır arkadaşlık ettiğim o Cennet’e gerçekten yakışmaz..!

Ve sen Murat Ünal, bu ucuz kasaba siyaseti yerine git Çeşme’de otları dene, mesleğine dön, mesela o otları tamamlayıcı tıp alanında belki kullanırsın, yada ot aromalı zeytinyağı yaparsın sevgili eşin Nazlıgül’le ne bileyim… Ama siyasetten uzak dur..!

Bu genç, rant runt işlerini bilmeyen, imara açılacak yeri olmayan, Ak Partinin ilk çıkış yıllarındaki temiz ruha sahip yönetimi rahat bırakın artık..!

İstifa edilecekse Cennet ve sen Murat Ünal Ak Partiden istifa etsin, valla hayırlı olur, bak emin olun..!

 

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…