Home GÜNCEL Başkan Ali Özkan mazbatasını aldı

Başkan Ali Özkan mazbatasını aldı

- Guncellenme Tarihi: 5 Nisan 2019 13:46
3 min read
Başkan Ali Özkan mazbatasını aldı için yorumlar kapalı
0

Yerel seçimlerde Karacabey’de yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Ali Özkan, düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı.

 Karacabey’de seçimlerin ardından yeni dönemde de belediye başkanlığını kazanan Ali Özkan, mazbatasını AK Parti ve MHP ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla, İlçe Seçim Müdürü NezahatUluca’dan aldı.

Yeni adliye binasındaki ilçe seçim müdürlüğüne gelerek mazbatasını teslim alan Başkan Özkan’a, eşi Gülden Özkan ile iç mimarlık son sınıf öğrencisi olan küçük kızı Serra Özkan da eşlik etti.

Karacabey’in yükseliş dönemi başlıyor

Adliye çıkışı vatandaşların alkışlarla destek verdiği Başkan Ali Özkan,“Gerçekten enteresan bir seçim süreci yaşadık. Seçim dönemi adeta ilçemizde bir turnusol kâğıdı vazifesi gördü. Halkımızın deyimiyle takkeler düştü keller görüldü. Kimlerin, kimlerle yürüdüğü, amaçlarının ne olduğu ayan beyan görünürken, ilçe siyaseti kendisini dev aynasında gören cücelerle tanıştı. Biz bütün olumsuzlukları tecrübe hanemize kaydederken, geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bölen değil birleştiren olacağız.

Karacabeyimizin yükseliş dönemi hayırlı olsun’’  dedi.

Adliye önündeki konuşmasının ardından Başkan Özkan, vatandaşlarla birlikte belediye binasına yürüyerek gitti. Yürüyüş sırasında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Özkan’a, esnaftan da yoğun destek geldi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…