Home GÜNCEL Önder Tanır: Yerelde ve genelde istikrar olmazsa olmazımızdır

Önder Tanır: Yerelde ve genelde istikrar olmazsa olmazımızdır

- Guncellenme Tarihi: 5 Mart 2019 12:44
4 min read
Önder Tanır: Yerelde ve genelde istikrar olmazsa olmazımızdır için yorumlar kapalı
0

Cumhur İttifakı AK Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır, seçim çalışmalarını Kestel’in tüm paydaşlarıyla bir araya gelerek sürdürüyor. Muradiye Su Şişeleme Fabrikasını ziyaret eden Tanır, burada çalışanlara yaptığı konuşmada, “Yerelde ve genelde istikrar olmazsa olmazımızdır” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kestel’de üretim faaliyetlerini sürdüren Muradiye Su Şişeleme Fabrikasını ziyaret eden Tanır, Jeotermal A.Ş Genel Müdürü Doğan Kaçar’la bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi alırken, fabrikanın üretim süreçlerini yerinde inceledi. Tanır’a ziyaretlerinde AK Parti Kestel İlçe Başkanı Mustafa Bayrak da eşlik etti.

Öğle yemeğini Muradiye Su Fabrikası çalışanlarıyla bir arada yiyen Cumhur İttifakı AK Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır, burada işçilere yaptığı konuşmada, “AK Parti belediyeciliği döneminde Kestel’de ve Bursa’da pek çok güzel hizmete imza attık. Temelini attığımızda iptidai bir alan olan bu bölgede, şu an 100’e yakın kişi istihdam edilmekte ve Muradiye Suyun kazancı Bursa halkının yararı için kullanılmakta. Gelecek dönemde de hem Kestel’de, hem de Bursa Büyükşehir’de bu hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

“İstikrar bizi güçlü devlet yapıyor”

Demokrasinin önemine dikkat çeken Tanır, “Günümüzde Irak’a baktığımızda, 150 milyar dolarlık petrol rezerviyle, dünyanın en büyük 4’üncü petrol rezervlerine sahip, fakat buna rağmen büyük karışıklıklar içerisinde. Bizi güçlü bir devlet yapan şey ise, 16 yılda, 14 seçim sandığından çıkan halkımızın istikrar iradesidir. Bu iradenin 31 Mart’ta da Cumhur İttifakı’nı seçeceğine olan inancımız tam. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın başarılı olması, Türkiye’nin önünü açacak ve 2023, 2053, 2071 hedeflerimizden biri olan dünyanın en güçlü 10 ekonomisi arasına girmemizi sağlayacaktır. Bizim için, yerelde ve genelde istikrar olmazsa olmazımızdır” diye konuştu.

Tanır’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Jeotermal A.Ş Genel Müdürü Doğan Kaçar da, “Muradiye Su Fabrikası her zaman Bursa’ya ve Kestel’e fayda sağlamak için çalışmakta. Bizler de Muradiye Su çalışanları olarak her zaman bu şehre değer katacak kişilerin arkasında duracağız” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

‘İyilik’ Engelleri Aşıyor

Yıldırım Belediyesi, ‘İyilik Hareketi’ kapsamında gençleri, Engelsiz Yaşam Okulu’ndaki öze…