Home GÜNCEL Vekil Özen: İhtiyaçlara ancak Ak Parti cevap verebilir

Vekil Özen: İhtiyaçlara ancak Ak Parti cevap verebilir

- Guncellenme Tarihi: 18 Şubat 2019 10:03
2 min read
Vekil Özen: İhtiyaçlara ancak Ak Parti cevap verebilir için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Savunma Komisyonu Başkan Vekili ve Bosna Hersek Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen, halkla buluşmalarına devam ediyor.

Hamitler Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelen Vekil Özen, onların sorun ve isteklerini dinleyerek, mahallelilerle sohbet etti.

Hamitler Spor Kulübünü de ziyaret eden Vekil Özen, AK Parti’nin her zaman gençlerin spora yönelmesini ve sporu desteklediğini söyleyerek, Hamitler Spor Kulübü’nün eksikliklerinin giderilmesi için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

“Halkımızın her sorunuyla ilgileneceğiz”

Öğle namazının ardından Hamitler sakinleriyle bir araya gelen Vekil Özen, Hamitler halkının her zaman AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiklerini ve 31 Mart seçimlerinde de aynı desteği vereceklerine inandığını söyledi. Vekil Özen, “Bu millet için kendini feda eden, onların dertleri için gece gündüz çalışan bir Cumhurbaşkanımız var. Bizler de onların milletvekilleri olarak, halkımızın her sorunuyla ilgileneceğiz” dedi.

Bursa’nın sürekli büyüyen bir şehir olduğuna dikkat çeken Vekil Özen, “Bursa’ya AK Parti belediyeciliği döneminde yapılan yatırımlar Bursa’nın daha da gelişmesine olanak vermiştir. Bursa’yı ve ilçelerini çok iyi tanıyan belediye başkan adaylarımızla, büyüyen Bursa’nın ihtiyaçlarına cevap verebilecek tek parti, yine AK Parti’dir” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…