Home GÜNCEL Mudanya Belediye Başkanı Dr. Murat Ünal: “Mudanya halkının üstünde bir güç tanımıyoruz”

Mudanya Belediye Başkanı Dr. Murat Ünal: “Mudanya halkının üstünde bir güç tanımıyoruz”

- Guncellenme Tarihi: 18 Şubat 2019 13:40
3 min read
Mudanya Belediye Başkanı Dr. Murat Ünal: “Mudanya halkının üstünde bir güç tanımıyoruz” için yorumlar kapalı
0

Siyasette Mudanya halkının üstünde bir güç tanımadıklarını açıklayan Cumhur İttifakı’nın Mudanya Belediye Başkanı Dr. A. Murat Ünal, “Halkımızın istediği istikamete bakıyor, halkımızla her geçen gün gönül bağımızı ve kardeşliğimizi daha da güçlendiriyoruz” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Çağrışan, Has ve Bademli Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Mudanya Belediye Başkanı Dr. A. Murat Ünal, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Gittiği  her mahallede halkın büyük bir coşkuya karşılanan Dr. Ünal, Mudanya’yı barış ve kardeşlik içerisinde halkla birlikte yöneteceklerini açıkladı.

Dr. Ünal, “ Kırsaldaki mahalle sakinlerimizle bir araya gelip, sorunlarını dinliyor, talepleri değerlendiriyoruz. Çağrışan, Has ve Bademli Mahallesi’nin başta alt yapı olmak üzere ulaşım ve diğer sorunları biliyoruz. Çok güzlü bir teknik ekibimizle Mudanya Belediyesi’ne talebiz. Seçim kampanyamız Mudanya’da adeta ‘Halk Hareketi’ne dönmüş durumda. Mudanya’nın bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammüllü yok. Merkezi hükümetle birlikte, Büyükşehir Belediyesi’nin de gücünü arkamıza alarak, sizlere daha iyi hizmet vermeye hazırız.Biz siyasette Mudanya halkının üstünde bir güç tanımıyoruz. Halkımızın istediği istikamete bakıyor, halkımızla her geçen gün gönül bağımızı ve kardeşliğimizi daha da güçlendiriyoruz.” dedi. Gittiği mahallelerde ev ziyaretlerinde de yapan Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Mudanya Belediye Başkanı Dr. A. Murat Ünal, kadın seçmenlerden de tam destek görüyor.

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…