Home GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur’da konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur’da konuşuyor

- Guncellenme Tarihi: 18 Şubat 2019 15:30
2 min read
Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur’da konuşuyor için yorumlar kapalı
0

Burdur’da önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan çok farklı bir müjde veriyorum” dedi ve ekledi: “Salda Gölü’nü Çevre Koruma Bölgesi ilan ediyoruz, çevresine de 3 bin metrekarelik Millet Bahçesi oluşturuyoruz.”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur Cumhuriyet  Meydanı düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Sizlerle hasret gidermekten çok memnunum. Burdurlu kardeşlerimi özlemişim, gördüğüm kadarı ile Burdur da bizi özlemiş. Burdur, 31 Mart’da AK Parti belediyeciliği ile tekrar buluşmaya hazır mısınız? Burdur 31 Mart’da Cumhur ittifakının yanında yer alarak ülkene sahip çıkmaya hazır mısın? Son 16 yılda Burdur’a 9 kat trilyon yatırım yaptık. Eğitimde 1100 adet yeni derslik ilan ettik. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni şehrimize biz kazandırdık. Bin 900 kişi kapasiteli yurt açıyoruz. Devlet hastanesi yanında Burdur Millet Bahçesi’ni yapıyoruz.

Buradan çok farklı bir müjde veriyorum. Salda Gölü’nü Çevre Koruma Bölgesi ilan ediyoruz, çevresine de 3 bin metrekarelik Millet Bahçesi oluşturuyoruz.

Ayrıntılar geliyor…

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…