Home GÜNCEL Rus vatandaşı Anastasia, o ilimiz için belediye başkanlığına adaylığını koydu

Rus vatandaşı Anastasia, o ilimiz için belediye başkanlığına adaylığını koydu

- Guncellenme Tarihi: 13 Şubat 2019 20:27
2 min read
Rus vatandaşı Anastasia, o ilimiz için belediye başkanlığına adaylığını koydu için yorumlar kapalı
0

Antalya’nın Alanya ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı olan Rus asıllı Anastasia Petrova Çetinkaya resmi başvurusunu yaptı.

Alanya’da sekiz yıldır yerleşik yaşayan ve bir Türk ile evli olan 36 yaşındaki Petrova Çetinkaya, Alanya Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğunu açıklamasının ardından bugün de Alanya Adliyesine giderek İlçe Seçim Kurulunda resmi adaylık başvurusunu yaptı.

‘ALANYA’YA HAYIRLI OLSUN’

Başvuru sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Anastasia Petrova Çetinkaya, “Alanya’ya ve herkese hayırlı olsun. Kendimi çok iyi hissediyorum heyecanlıyım” dedi.Seçim çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Petrova Çetinkaya, şöyle devam etti: “Çok güzel tepkiler alıyorum. Geziyoruz, insanlarla sohbet ediyor, konuşuyorum. Çok yoğun geçiyor ama çok mutluyuz. Sonuna kadar bağımsız olarak devam ediyorum. Alanya için, burada yaşayan insanlar için bu yola çıktım. İnanıyorum Alanya’yı marka haline getirebiliriz. Alanya’yı daha zengin ve verimli bir şehir haline getirebiliriz. Biz Alanya’nın potansiyelin olduğuna inanıyoruz ve sonuna kadar devam edeceğiz.”

Kaynak: İHA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…