Home GÜNCEL DSP Mudanya seçim bürosu Genel Başkanı Önder Aksakal’ın katılımıyla açıldı

DSP Mudanya seçim bürosu Genel Başkanı Önder Aksakal’ın katılımıyla açıldı

- Guncellenme Tarihi: 11 Şubat 2019 17:57
3 min read
DSP Mudanya seçim bürosu Genel Başkanı Önder Aksakal’ın katılımıyla açıldı için yorumlar kapalı
0

DSP Mudanya seçim bürosu DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın katılımıyla açıldı. Açılışa DSP Mudanya Belediye Başkan Adayı Engin Tokgöz, DSP Nilüfer Belediye Başkan Adayı İbrahim Alkaya, DSP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Bahattin Kuşoğlu, Bursa DSP diğer ilçe adayları ve DSP yönetiminden pek çok partili, Mudanya vatandaşları ve basın mensupları katıldı.

Seçim bürosunda Mudanya vatandaşının sorunlarını dinleyeceklerini belirten DSP Mudanya Belediye Başkan Adayı Engin Tokgöz burada çözüm projeleri konuşulacağını ifade ederek, “Mudanya için ne gerekiyorsa onu yapmamız gerekiyor, katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Katılan herkese öncelikle hoş geldiniz dileklerini ileten DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Demokratik Sol Partinin kapısı her zaman sevginin kapısı olduğunu ifade ederek, “DSP’de kavga, hakaret ve gürültü görmezsiniz. İnsanlar bu kapıda birbirlerini severler. Siyasetin son 4 ayında insanlar adaylıklar konusunda neredeyse facialar yaşanıyor. Alt tarafı belediye yöneteceğiz. İnsanları kırmaya gerek var mı? Önce kendimizi sevmeli, sevgi duygularımızı güçlü kılmalıyız. Birbirimize sıkı sıkı sarılmalı daha sonra vatanımız için çalışmalıyız. 25 Meclis Üyemiz olacak. 3 kişi de kontenjandan seçilirse bu sayı 28’e çıkacak. Bu 28 kişi DSP’den ve diğer partilerden olacak fakat önceliğimiz Mudanya ve Bursa olacak. Bu kapı tüm Mudanyalılara açık bir kapı. Demokrasiyi sevenlerin, hakkı, hukuku koruyanların, vatanı, milleti, bölünmez bütünlüğü önemseyenlerin kısacası insanlığa sahip çıkacak olanların kapısıdır. Engin Tokgöz kardeşimiz ile birlikte Mudanya’mıza hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…