Home GÜNCEL CHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çimen: “Özgür Erdursun bizi aldattı”

CHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çimen: “Özgür Erdursun bizi aldattı”

- Guncellenme Tarihi: 6 Şubat 2019 10:43
2 min read
CHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çimen: “Özgür Erdursun bizi aldattı” için yorumlar kapalı
0

CHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çimen, Yıldırım’da Özgür Erdursun’un belediye başkan adayı olarak ilan edildiği süreci Lodos Haber’e değerlendirdi.

Açıklamasında, aylardır sahada çalışan CHP Yıldırım Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Kuşoğlu’na karşı ciddi anlamda ayıp edildiğini vurgulayan Ahmet Çimen şunları söyledi;

“Özgür Erdursun bu süreçte bizleri basamak olarak kullandı. Siyaseten etik olmayan bir davranışla el altından süreci sürdürdü. Oysa, 21 Ocak saat tam 12.00’de ben sayın Bahattin Kuşoğlu, Özgür Erdursun ve Adnan Özbek bir toplantı yaptı. Bu toplantıda Erdursun, Bahattin Kuşoğlu’nun karşısına asla aday olarak çıkmayacağını hepimizin yanında söz verdi. Şimdi ne oldu da CHP Yıldırım adayı olarak sahaya çıktı.”

Açıklamasında Erdursun’un adaylığının CHP Yıldırım İlçe Yönetimi tarafından onaylanarak il yönetimine sevk edildiği toplantıda konunun asla tartışmaya açılmadığını vurgulayan Çimen, “Buna rağmen toplantıda söz alarak, Bahattin Kuşoğlu’nu harcadılar dedim.” diye konuştu.

Özgür Erdursun’a karşı süreç nedeniyle büyük bir tepki duyduğunu belirten Ahmet Çimen, ” İyi niyeti kötüye kullanan Erdursun, sözünde durmamış ve bizleri aldatmıştır.” dedi.

Kaynak: lodoshaber.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …