Home GÜNCEL Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin seçim manifestosunu açıkladı

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin seçim manifestosunu açıkladı

- Guncellenme Tarihi: 31 Ocak 2019 14:05
5 min read
Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin seçim manifestosunu açıkladı için yorumlar kapalı
0

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda AK Parti’nin seçim manifestosunu açıkladı. 

AK Parti manifestosundaki 11 başlık şöyle: Şehir Planları, Altyapı Ve Ulaşım, Kentsel Dönüşüm, Benzersiz Şehirler, Akıllı Şehirler, Çevreye Saygılı Şehirler, Sosyal Belediyecilik, Yatay Şehirleşme, Halkla Birlikte Yönetim, Tesarruf ve Şeffaflık, Değer Üreten Şehirler… 

“Benzersiz Şehirler” maddesini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her birinin kendi hikayesi olan şehirlerimizin siluetini bozan, estetik değeri olmayan, kültür varlığımıza katkıda bulunmayan projelere kesinlikle izin vermeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Bu seçimlerde illerine ilçelerine beldelerine hizmet üzere belediye başkanlığına aday olan  AK Parti ve Cumhur İttifakı mensubu her birine şimdiden başarılar diliyorum.

Dik duracağuz, dikleşmeyeceğiz. Şehri emanet almak ancak gönüllere girerek olur. AK Parti olarak şehirlere hizmet eden belediyelere çok önem veriyoruz. Bizim gözümüzde şehirler içinde yaşayan insanların aynasıdır. Dünyayı ve hayatımızı nasıl idrak ediyorsak şehirlere de öyle şekil veririz. ize göre şehirlerimizin uzun süredir yaşadığı sıkıntının temelinde insan fıtratının bir kenara bırakılması var. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır; ‘Cumhur İttifakı’nın tanımı budur.

Geçmişiyle barışık olamayan geleceğini de sağlıklı şekilde inşa edemez.Türkiye uzun süre yönetimine hakim olan vizyonsuz, plansız, hastalıklı zihniyetler elinde örselenmiş oyalanmıştır. AK Parti kadroları olarak şehirlerimizin ve ülkemizin hizmetine koştuk. Eksiklerimiz ve kimi zaman hatalarımız elbette oldu. AK Parti belediyecilikte çığır açmış kadrolar tarafından kurulmuştur. Her alanda olduğu gibi belediyecilikte de Cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanların katbekat üzerinde eserler koyduk. AK Parti belediyelerinin başarısının gerisinde halka hizmeti hakka hizmet gören anlayışı vardır. Bizimkisi bir aşk hikayesidir. Belediyelerde başlayan büyük yürüyüşümüz gelişerek genişleyerek sürdü.

Biz teslim aldıktan sonra İstanbul, Ankara değişti. Ama teslim alınmayan yerlerde hala usulsüzlük devam ediyor. Belediyecilikteki tecrbemizi ve birikimimizi zenginleştirerek, geliştirerek, büyüterek tüm Türkiye’nin hizmetine sunduk. Altyapı, yol, kaldırım, su, çöp, hava kirliliği bütün bu temel hizmet sorunlarını çözmeden şehirleri kalkındıramayız. Her alanda daha ayrıntılı yatırımları hayata geçirdik. Potansiyeli olan her ilimizin marka şehir olmasını destekledik. Ülkemizin istiklal ve istikbaline göz dikenlere karşı mücadele ederken de hizmet yarışında yine önde olduk.

Bakanlarımızdan en küçük belediye birimlerine kadar hizmetleri strateji belgeleri üzerinden takip edeceğiz.

Kaynak: milliyet.com.tr

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…