Home EĞİTİM Karacabey’de ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinliği tam gaz devam ediyor

Karacabey’de ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinliği tam gaz devam ediyor

- Guncellenme Tarihi: 11 Ocak 2019 15:09
2 min read
Karacabey’de ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinliği tam gaz devam ediyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedekiilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile gerçekleştirilen ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinlikleri kapsamında Uğur Lisesi’ndeki öğrencilerle biraraya gelerek kitap okudu.

Eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini belirten Başkan Özkan, bu anlamlı etkinlik için katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür etti.

İlçedeki ilk ve ortaokul öğrencileri ile gerçekleştirdikleri ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinliğine kısa süre önce lise öğrencilerini de dahil ettiklerini hatırlatan Özkan, “Bu zamana kadar Karacabey’de birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projemizle de okullarımızdaki öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizin eğitiminde katkımız olması bizleri çok sevindiriyor “dedi.

Okumak oldukça önemli

Karacabey merkez ve tüm kırsaldaki öğrenciler ile kitap okuma etkinliğini genişleterek devam ettireceklerini ifade eden Özkan, şöyle devam etti: “Okumak oldukça önemlidir. Özellikle sanal ortamların hızla yaygınlaştığı günümüzde kitap okumak daha da değerli hale geldi. Çünkü kitap okumanın yerini sanal ortamlar almaya başladı. Okuma alışkanlığının yitirilmemesi ve artması adına böyle bir etkinlikte buluşuyoruz. Etkinliğimize katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.”

Etkinlik sonunda Kurucu Okul MüdürüNail Çakıcı,Başkan Ali Özkan’a çiçektakdiminde bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…