Home GÜNCEL İYİ Parti Bursa’da kriz! İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Tatlıoğlu’nu eleştirdi…

İYİ Parti Bursa’da kriz! İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Tatlıoğlu’nu eleştirdi…

- Guncellenme Tarihi: 29 Aralık 2018 14:04
2 min read
İYİ Parti Bursa’da kriz! İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Tatlıoğlu’nu eleştirdi… için yorumlar kapalı
0

CHP-İYİ Parti arasında ilçe başkanlıklarının belirlenmesi süreci devam ederken, dün İYİ Parti Bursa teşkilatı, Gemlik ve Orhangazi’de ilçe başkan adaylarını açıkladı.

İYİ Parti Gemlik ve Orhangazi İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Ahmet Erozan ile Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu da katıldı.

İYİ PARTİ’DE ‘BURSA’ KRİZİ ÇIKTI

Tanıtım toplantısından Prof. Dr. Tatlıoğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu’ndan cevap geldi.

Tatlıoğlu, paylaştığı fotografın altına “Orhangazi teşkilatımızla birlikte Belediye Başkan adayımız İsmail Yılmaz’ın tanıtım toplantısındaydık.” diye not düştü.

İYİ Parti etiketiyle yaptığı bu paylaşıma ise İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dursun Müsavat Dervişoğlu yorum yaparak sert çıktı.

Dervişoğlu yaptığı yorumda “Belediye başkanı aday adayımız demek istediniz galiba sayın @ismailtatlioglu Zira biz sürdürülen görüşmeler kapsamında hiç kimseye aday ilan etme yetkisi vermedik. Sevgi ve saygılarımla.” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım siyaset kulislerinde bomba etkisi yaratırken, CHP-İYİ Parti arasında süren aday belirleme görüşmelerinin sonucu da merak konusu oldu.

Kaynak: www.lodoshaber.com

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …