Home GÜNCEL İYİ Parti Bursa’da deprem! Osmangazi İlçeden sert eleştiri…

İYİ Parti Bursa’da deprem! Osmangazi İlçeden sert eleştiri…

- Guncellenme Tarihi: 29 Aralık 2018 14:09
2 min read
İYİ Parti Bursa’da deprem! Osmangazi İlçeden sert eleştiri… için yorumlar kapalı
0

İYİ Parti Osmangazi İlçe Seçim İşleri Başkanı Ünal Kılıç, Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz’ın aday tanıtım toplantısında paylaşılan fotoğraftaki açıklamaya sert tepki gösterdi. Toplantıya katılan kişilerin yer verildiği fotoğrafta daha Osmangazi Adayı açıklanmadan kullanılan “Osmangazi Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Emin Kaya” ibaresi İYİ Parti Osmangazi teşkilatı tarafından eleştirildi.

Ünal Kılıç, Osmangazi İlçe Seçim İşleri Başkanı olarak Belediye Başkan Adayını kendi ilçe binamızda öğrenmeyi isterdim diyerek, “Adayımızı kendi ilçe binamızda yapılan bir organizasyon ile tanımak ve tanıtmak isterdim! Bu durumda şahsımı ve teşkilatımızı hiçe sayılmış hissediyorum ve açıkçası hazmedemiyorum. Osmangazi Belediye Başkan Adayı ilçe binamızda cesurlar ordumuzun neferleri önünde açıklanır. Teşkilat bu kadar ‘HİÇ’ sayılamaz” açıklamasında bulundu.

Bunun üzerine İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı tarafından Facebook’ta paylaşılan fotoğraflar kaldırıldı. İYİ Parti İl Başkanlığı konuyla ilgili açıklama yapmazken, sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …