Home GÜNCEL O teröristin cesedine ulaşıldı

O teröristin cesedine ulaşıldı

- Guncellenme Tarihi: 23 Aralık 2018 22:00
5 min read
O teröristin cesedine ulaşıldı için yorumlar kapalı
0

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Danışma Meclisi’nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde şehit düşen Nazım Tuncer’in etkisiz hale getirdiği teröristlerden birinin cesedinin bulunduğunu ifade ederek, “Nazım’ın etkisiz hale getirdiği teröristin leşini jandarmamız gömüldüğü yerden çıkarttı” dedi.

Süleyman Soylu, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Danışma Meclisi’ne katıldı. Kocaeli’nin İzmit ilçesinde gerçekleşen programa Bakan Soylu’nun yanı sıra, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, ilçe belediye başkanları AK Parti Kocaeli il ve ilçe teşkilatları yer aldı.

“15 Temmuz’da bu milleti bu zulme düşmekten kurtaran Allah’tır” 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Bakan Soylu, “15 Temmuz’da bu milleti bu zulme düşmekten kurtaran Allah’tır, Allah’tır. Biz hep bu doğrultuda gideceğiz. Buna engel olmak için hep sıkıntılar ortaya kodular. Şimdi kendimiz, kendi evlatlarımız, kendi insanlarımız, kendi sermayemiz, kendi ay yıldızı ile insansız hava araçlarını yapar. Kendi atak helikopterlerini, kendi mühimmatlarını yapan bir anlayışa doğru gidiyoruz. Bakın terörle mücadelede ne noktadan ne noktaya geldik. Milletvekillerimizin, hükümetimizin gayretiyle bütün arkadaşlarımızın ortaya koyduğu iradeyle, polisimizin, jandarmamızın, korucularımızın, kaymakamlarımızın, valilerimizin ve milletimizin asil duruşu ile bu noktaya geldik” dedi.

“Nazım’ın etkisiz hale getirdiği teröristin leşini jandarmamız gömüldüğü yerden çıkarttı” 

Sözlerini sürdüren Soylu, terörle mücadele ile ilgili yapılan çalışma ile ilgili bilgiler aktararak, “Peşinde olduğumuz bir teröristle tesadüfi bir şekilde karşılaşan Diyarbakır’daki terörle mücadele şubesindeki bir kardeşimiz Nazım Tuncer’in ikiz evlatları vardı, şehit oldu. Annesi cenazesinde bana ‘Bunların intikamını alacak mıyız’ diye sorduğunda ana bize gerek kalmadı, senin kahraman evladın kendisinin de daha önce şehit edilen evlatlarımızın intikamını kendisi aldı dedim. Bu sabah Nazım’ın etkisiz hale getirdiği daha sonra şehit olduğu 2 teröristten birisinin leşini kahraman jandarmamız aradı buldu ve gömüldüğü yerden çıkarttı” dedi.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Türkiye’de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması Hizmetlere Temel Oluşturacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca 2008 ve 2014 yıllarında yürütülen Türkiye’de Kadına …