Home EKONOMİ Benzin ve Motorine indirim geliyor

Benzin ve Motorine indirim geliyor

- Guncellenme Tarihi: 21 Aralık 2018 09:57
2 min read
Benzin ve Motorine indirim geliyor için yorumlar kapalı
0

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki düşüş depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor.

Petrol, dolar kuru ve uluslar arası piyasalarda benzin ve motorin fiyatları düştü. Bu gelişme, depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesi’yi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor.

Brent petrol, 54-55 dolar düzeyinde işlem görüyor. Brent, Eylül ayında 80 dolara kadar çıkmış, 100 doları görebileceği yönünde tahminler dile getirilmişti.

ULUSLARARASI PİYASALARDA BENZİNİN TONU 40 DOLAR DÜŞTÜ

Dolar kuru da ABD’nin Suriye’den çekileceğini açıklaması sonrasında gevşedi ve 5 TL 26 kuruştan işlem görüyor. Uluslararası piyasalarda da mazotun ton fiyatı 35 dolar, benzinin 40 dolar düştü.

PAZARTESİDEN SALIYA

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, akaryakıt fiyatlarını etkileyen petrol, dolar kuru ve ürün fiyatlarında uluslararası piyasalarda görülen düşüş, benzin ve motorine indirim olarak yansıyacak. Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece, benzin ve motorine 15-20 kuruş arasında indirim yapılması bekleniyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gençlerin Yoluna Işık Tutacak Etkinlik Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi i…