Home EĞİTİM ‘Yaşayan geçmişi ile Bursa okulunuzda’ projesi Karacabey’de 900 öğrenci ile buluştu

‘Yaşayan geçmişi ile Bursa okulunuzda’ projesi Karacabey’de 900 öğrenci ile buluştu

- Guncellenme Tarihi: 20 Aralık 2018 14:58
2 min read
‘Yaşayan geçmişi ile Bursa okulunuzda’ projesi Karacabey’de 900 öğrenci ile buluştu için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın tarihi ve kültürel değerlerine yönelik farkındalık oluşturmak ve kentlilik bilincine sahip nesil yetiştirilmesi amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Turizm Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Yaşayan geçmişi ile Bursa okulunuzda’ projesi Karacabey’de 900 öğrenci ile buluştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce başlatılan ve bugüne kadar Keles, Harmancık, Büyükorhan, Orhaneli ve Yenişehir ilçesinde öğrencilerle buluşan ‘Yaşayan Geçmişi ile Bursa okulunuzda’ projesinin son durağı Karacabey ilçesi oldu. Proje kapsamında ilçedeki 10 okuldan toplam 900 öğrenciye ulaşılırken, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm şube Müdürlüğü personelleri tarafından Bursa’nın tarihi ve kültürel değerleri, UNESCO Dünya Mirası alanları ve Bursa Müzeleri görsel sunumla öğrencilere tanıtıldı.

Sunumlara katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, iki yıl önce başlayan projede, Bursa’nın tarihi ve kültürel değerlerine yönelik farkındalık oluşturma ve kentlilik bilincinin kazandırılması amaçlanıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…