Home GÜNCEL HİÇ Ödülleri 7. Yıl proje başvurularını başlattı

HİÇ Ödülleri 7. Yıl proje başvurularını başlattı

- Guncellenme Tarihi: 20 Aralık 2018 13:35
5 min read
HİÇ Ödülleri 7. Yıl proje başvurularını başlattı için yorumlar kapalı
0

Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri (HİÇ) 2019 süreci “HİÇ Fark Yaratıyor” sloganıyla başladı. Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenecek yarışma ile sektörel iletişimin artması ve meslek bilincinin gelişmesi adına ulusal çapta gerçekleştirilen bu önemli organizasyon, etkisini her geçen yıl daha da genişletiyor.

 Görkemli bir törenle 18 Nisan 2019 tarihinde sahiplerini bulacak ödül başvuru süreci, BHİD Yönetimi, HİÇ Komite üyeleri ve basın mensuplarının katılımı ile 20 Aralık’ta Otantik Club Hotel’de düzenlenen basın toplantısıyla başladı. Başvurular, 8 Mart’a kadar www.hicodulleri.org adresinden online olarak yapılabilecek.

 Toplantıda 2019 HİÇ Ödülleri hakkında ayrıntıları paylaşan BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmezay, “Bursa Halkla İlişkiler Derneği olarak, Halkla İlişkiler projelerini 2013 yılından bu yana düzenlediğimiz HİÇ Ödül Törenleri ile geniş kitlelere duyurduk. Amacımız farklı sektörlerin yoğun emekler harcayarak ortaya koydukları projelerin ödüllendirilmesi dışında, kurumlara örnek teşkil etmesi,  mesleğin gelişimine katkı sağlaması, çağımızın yenilik ve yöntemlerini sektörle paylaşılmasıdır. Bilindiği üzere Halkla İlişkiler projeleri kurumlar için olmazsa olmazlardandır. HİÇ Fark Yaratıyor! sloganıyla projelerin farkını ortaya koymak isteyen tüm kurum ve kuruluşları HİÇ Ödülleri’ne başvurmaya davet ediyoruz” dedi.

HİÇ Ödülleri’ne başvuruların her yıl artmasını, sektörel bilincin gelişmesine de katkı sağlanması açısından önemsediklerini ifade eden Sönmezay, “ Bursa’da başlayan yarışmamızın yıllar içerisinde ulusala açılması ve  meslektaşlarımızın göstermiş oldukları ilgi, bizim en büyük motivasyonumuzdur. Mesleğimize nitelik kazandırmanın yanı sıra kurumların birbirlerini daha yakından tanımasına, iletişim kanallarının gelişmesine vesile olan yarışmamızda her geçen yıl başvuru sayısı da artış göstermektedir. Ülkenin çeşitli şehirlerinden gelen başvurularda bizleri bu süreçte oldukça heyecanlandırıyor. Bursa’mızın tanıtımı açısından da önemli bir adımdır” dedi.

Başkan Sönmezay, 2013 yılında 18 proje ile başvuru yapılan HİÇ Ödülleri’ne 2018 yılında ise 78 proje ile başvuru yapıldığını belirtti.

Jüri üyelerine de değinen Mustafa Sönmezay, projelerin bu yıl da yine mesleğin duayeni isimlerden oluşan güçlü bir jüri tarafından tarafsızca değerlendirileceğinin altını çizdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …