Home EKONOMİ Araç sahiplerine müjde! Binali Yıldırım açıkladı

Araç sahiplerine müjde! Binali Yıldırım açıkladı

- Guncellenme Tarihi: 20 Aralık 2018 22:12
3 min read
Araç sahiplerine müjde! Binali Yıldırım açıkladı için yorumlar kapalı
0

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, köprü geçişleri cezalarına ilişkin, “Çelişkili durumlar var uygulamalardan doğan aksaklıklar var. Düzeltilme ihtiyacı var. Ödedikleri paralar geri ödenecek” dedi.

Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ın açıklamalarından satırbaşları:

 

“YENİ BİR DÜZENLEME İLE BÜTÜN CEZALAR AFFEDİLECEK”

Yıldırım, “26 bin 744 adedinin yaklaşık 20 milyonu tahsil edilmiş. Diğerlerinin de tahsilatı için tebligat hazırlanmış. Buradaki arkadaşlarımızı dinledikten sonra şuna kani oldum, devlet gerekli duyuruları yapmamış. Ulaştırma Bakanlığı yeni bir düzenleme yapmalı. Bugünkü toplantının amacı bu mağduriyeti yaşayan on binlerce vatandaşla ilgili düzenleme yapılması gerekir. Bu işle ilgili inşallah düzeltici işlem yapacağız. Karayolları Kanunu’na geçici bir madde koyarak bu işi kökten çözeceğiz. Bu cezaların yazıldığı günde, bu düzenlemenin Meclis’ten geçtiği güne kadar olan bütün cezaların affedilmesi. Birinci iş bu.

“MART AYININ SONUNA KADAR PARALAR GERİ ÖDENECEK”

İkincisi dava açılırsa bu davaların düşmesi, feragat edeceksiniz. Bu cezalar kaldırılınca davalardan feragat edilecek. Ödenmiş olanlar da Mart sonuna kadar müracaatları halinde ödedikleri paralar geri ödenecek.” dedi.

“YALAN YANLIŞ HABERLERE İTİBAR ETMEYİN”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı için istifa edeceğine ilişkin çıkan haberlerle ilgili sorulan soruya cevap veren TBMM Başkanı Binali Yıldırım, “Benden duymadığınız hiçbir şeye inanmayın. Ne yapacağımıza, ne karar vereceğimizi biz İstanbullularla paylaşacağız. Yalan yanlış haberler itibar etmeye gerek yok. Kehanette bulunanların sayısı arttı, hatta fal baktıranlar var. Biz milletimizin hizmetinde olduk, ömrümüzü milletimizin hayatını kolaylaştırmak için sarf ettik. Bundan sonra da aynı şekilde rabbim bizim milletimize hizmet etmeyi nasip eder. Bu hizmetleri beraber yaparız” dedi.

Kaynak: www.sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…