Home GÜNCEL Son dakika… İşte CHP’nin İstanbul ve Ankara adayı!

Son dakika… İşte CHP’nin İstanbul ve Ankara adayı!

- Guncellenme Tarihi: 18 Aralık 2018 17:45
4 min read
Son dakika… İşte CHP’nin İstanbul ve Ankara adayı! için yorumlar kapalı
0

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Mansur Yavaş oldu.

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yavaş’ın açıklaması şöyle:

”Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı’nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu’na, Sayın Akşener’e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni, seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur.  Yolumuz açık olsun. Allah’ın izni, halkımızın takdiriyle Cumhuriyetimizin kalbi Güzel Ankara’ya hizmetkar olmaya talibim. Parti ayrımı yapmaksızın tüm Ankaralılara teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”

ANTALYA VE ADANA DA BELLİ OLDU

Öte yandan CHP’nin Antalya Büyükşehir adayı, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu.

Bugün MYK sonrası toplanan Parti Meclisi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Muhittin Böcek’i belirledi. Konyaaltı’nda biri Anavatan Partisi, 3’ü CHP olmak üzere 4 dönemdir belediye başkanlığı yapan Muhittin Böcek, akşam Ankara’dan uçakla Antalya’ya gelecek. Partililer Muhittin Böcek için havalimanında karşılama töreni organize ediyor. Muhittin Böcek, adaylığının belli olması sonrasında Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “20 yıldır Konyaaltı’nda birlikte başardık. Şimdi de hayatımı adadığım Antalya’da birlikte başarmaya geliyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, örgütümüze ve Sayın Meral Akşener’e teşekkür ediyorum. Oturan değil çalışan Antalya’ya hazır olun, şimdi çalışma zamanı” dedi.

Adana’da ise Zeydan Karalar aday olarak belirlendi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Parti Meclisi’nde yapılan oylama sonucu, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi. Seyhan Belediye Başkan Adayı olarak da Parti Meclisi’nde eski milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’in isminin geçtiği konuşuluyor.

Kaynak: www.milliyet.com.tr

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Havacılık Dünya’nın Transit Merkezi Türkiye

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin sadece 4 saatlik uçuş süresiy…