Home GÜNCEL Mustafa Ay Türkyılmaz’a veryansın etti

Mustafa Ay Türkyılmaz’a veryansın etti

- Guncellenme Tarihi: 17 Aralık 2018 16:46
5 min read
Mustafa Ay Türkyılmaz’a veryansın etti için yorumlar kapalı
0

İnternet sitemizden 07.12.2018 tarihli “Mudanya Meclisinde Atatürk Saygısızlığı” haberimiz dolayısıyla gazetemize, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından ihtarname gönderildi. 

İhtarnamede Türkyılmaz, söz  konusu haberin gerçek dışı ve iftara nitelikli beyanlar içerdiğini belirterek, “Haberde yer verildiği şekilde yapılan parkın adının oğlumun adı olması ile bir ilgisi bulunmamaktadır. Halkı kin ve düşmanlığa sevk eden gazete haberi nedeni ile ilgili kişiler için yasal işlem başlatılacaktır. Parkın özelliği itibartiyle Atatürk’ü simgelediği ve O’nun anısını yaşatmak üzere inşa edildiği aşikar olan parka Ata isminin verilmesi ilçemiz sınırları içerisinde 3 adet Atatürk isimli parkın mevcudiyeti nedeniyle karışıklığa mahal vermemesi amacıyla düşünülmüştür. Bu nedenle haberde yer verildiği biçimde parkın adının Ata olması oğlumun ismi olması nedeni ile değil, oğlumun adının Ata olması Atatürk sevgim ve Atatürkçülüğümden gelmektedir” ifadelerine yer verdi.

Konuyla ilgili sosyal medya sitesi Facebook üzerinden açıklamada bulunan Mudanya Bağımsız Meclis Üyesi Mustafa Ay ise şunları kaydetti: 

1) Atatürk’ü simgelediği ve O’nun anısını yaşatmak üzere parka ” Atapark ” adı verilmesini gerekli görüyorsan , bazı Meclis üyeleri de Kasım meclisinde parkın adı ” Atatürk PARKI ” konsun önergesi üzerine, Efendi, sen de niye parka ” Atapark ” adı verilmesi için bir girişimde bulunmadın?..

2) ” 3 adet Atatürk Parkının mevcudiyeti nedeni ile karışıklığa mahal verilmemesi amacıyla düşünülmüş müş!…”
Bak, belediyenin 2. katında ” numarataj ” birimi var .
Onlara sor, sana aynı kentte farklı mahallelerde parklara ” aynı adın ” verilebileceğini, yasal sıkıntı olmadığını söylerler… Ayrıca, birden fazla ” aynı adlı park ” adı adres karışıklığına neden olmaz, çünkü adres belirlemede Park Adları göz önüne alınmaz… Mahalle, cadde, sokak ve kent adları adres belirlemede baz alınır…

3) Benim bildiğim Atatürk PARKI adı Meclis kararıyla verilmiş park yok !..
Halk, onları Atatürk PARKI diye adlandırıyor..

4). ” Hiçbir Meclis üyesine baskı , zorlama vs. gibi davranışlarda bulunmadım..” diyorsun…
Utanmalısın…

4 meclis üyesi, sana VIP makam aracı alınmasına karşı çıktı diye, daha önce senin karakterine ve adamlığına güvenerek verdiği istifa dilekçelerini kibrinden ve kininden 1.5 yıl sonra yeni verilmiş gibi işleme koyup, Meclis üyeliğimizi hile ile düşüren ve yargının tokadını yiyerek tekrar Meclise davet eden , bu konudaki itirazı reddedilen sen değil misin ?…

Mızrak çuvala sığmıyor…
Artık kimse ( yalakaların hariç) senin bu algı oyunlarına kanmıyor…
Sabırlı ol ve bekle…

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

109 Yıldır Aynı Gururla

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü münasebetiyle düzenlene…