Home GÜNCEL Osmangazi’den belediye personeline iş güvenliği eğitimi

Osmangazi’den belediye personeline iş güvenliği eğitimi

- Guncellenme Tarihi: 22 Kasım 2018 22:07
2 min read
Osmangazi’den belediye personeline iş güvenliği eğitimi için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi’nin hizmet içi eğitim programı çerçevesinde, belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen iş sağlığı ve güvenliği eğitimi, Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 2 gün süren eğitimlere tüm belediye personeli katılım sağladı. İş Güvenliği Uzmanı Merve Akkaya tarafından temel iş sağlığı ve iş güvenliği ana başlığı altında verilen eğitimde, belediye personeline yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası sebepleri, hukuki sonuçları ve çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca eğitimde, meslek hastalıkları sebepleri ve iş yeri temizliği, temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi, çalışanların eğitimlerinin usul ve esasları hakkındaki yönetmeliğin yanı sıra işyerinde iş gereği uyulması gereken konular anlatıldı.

İş güvenliği uzmanı Akkaya, belediye personeline dikkat etmeleri gereken hususlarda bilgilendirmede bulunarak, “İşinizi yaparken her zaman riskleri göz önünde bulundurun” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…