Home GÜNCEL İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığında ön başvurular başladı

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığında ön başvurular başladı

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2018 10:46
5 min read
İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığında ön başvurular başladı için yorumlar kapalı
0

Fehim Çaptık İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığında ön başvuruların başladığını duyurdu. İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Çaptık konuyla ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli Yerel Seçimlerde İYİ Parti Mudanya Belediye Başkan Aday Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık ön müracaatlarının başladığını belirterek, “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde İYİ Parti, Türkiye ve Mudanya’da kilit parti konumundadır.  Her geçen  gün yükselen değeri ile iktidarın alternatifi olduğu  kamuoyunca bilinmektedir. İyi Parti olarak 24 Haziran seçimleri sonrası Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz, emeklilikte yaşa takılanlar ve 15 Temmuz FETÖ darbe kalkışmasının siyasi ayağı araştırılsın önergelerini TBMM’de sunmuştuk. İktidar Partisi AKP ve MHP oyları ile bu önergeler reddedildi. İYİ Parti’nin kurulduğu günden bugüne cesurlar hareketi olduğunu unutan iktidar sahipleri, 31 Mart 2019 Yerel seçimler öncesi ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan ekonomik krize çözüm bulmak yerine Yerel seçim harcamalarını belediye bütçelerine ekleyerek vatandaşımızın omuzlarına yüklemeye başladılar” dedi.

“Bursa Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden biri”

Yerel seçim öncesi mevcut belediyelerin harcamalarından söz eden Çaptık, ” Türkiye’de en borçlu belediyelerinden biri de 582 Milyon borcu olan Bursa Büyükşehir Belediyesi yerel seçimler öncesi çeşitli ihaleler açarak hediyelik eşya dağıtmak için 23 Milyon’luk harcama yaptı. Bu mantıkla sadece yandaşı zengin yapan vizyonsuz belediyecilik anlayışına vatandaşlarımızın 31 Mart 2019 günü sandıkta cevabını verecektir. Yerel seçimler öncesi ilçe başkanlarının istifası ile yeniden yapılanma sürecine giden İYİ Parti Mudanya İlçe Teşkilatı yönetim kadrolarını ve Tüzüğümüzün 65. Maddesinden doğan İlçe Yüksek istişare kurulunu oluşturdu” şeklinde konuştu.

Yönetimde şu isimler yer alıyor;

Başkan: Fehim Çaptık

Abdullah Aydın, Nilüfer Dinç

Ayşe Coşkan, Nizamettin Özkaya

Beyhan Tok, Çiğdem Batı, Oya Deniz Kurşun

Engin Gültekin ,Erhan Kocagöz ,Rıdvan Sevinç

Gizem Sakin, Samet Bakar

Batuhan Ildırar,

Hüseyin Çelik, Selami Akyol

Hüsniye Pıtırlı,  Semih Berk Sönmez

İbrahim Erdem, Sevim Korkmaz Özkan

İsmail Bayar, Şahin Güner

Mehmet Küçük, Turhan Karabulut

Murat Yılmaz, Ünal Baykara

Mustafa Çifçi,

Mutlu Kaya , Volkan Altınışık

Nedret Beklen, Yiğit Avcı

Nermin Güler, Zeki İçen

Yüksek İstişare Kurulu:

Önder Karabağ, Asım Şahin, Hüsniye Pıtırlı, İbrahim Erdem, Tülay Gül, Öznur Yılmaz, Sevim Korkmaz Özkan, Yaşar Kılıç, Zeki İçen, Oya Deniz Kurşun, Turhan Karabulut

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…