Home GÜNCEL Refik Yılmaz: “Halka hizmet ederken sınır gözetmiyoruz”

Refik Yılmaz: “Halka hizmet ederken sınır gözetmiyoruz”

- Guncellenme Tarihi: 19 Kasım 2018 15:46
5 min read
Refik Yılmaz: “Halka hizmet ederken sınır gözetmiyoruz” için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi tarafından Yalova’nın Armutlu ilçesine bağlı Hayriye köyünde yeniden düzenlemesi tamamlanan köy meydanı ile Yöresel Ürün Satış Yeri törenle hizmete girdi.

Törene Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Armutlu Kaymakamı Abdulselam Öztürk, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Kadir Erol ve Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, belediye meclis üyeleri ile köy halkı katıldı.

Törenin açılışında “Köyümüze ilk defa oy hesabı ve kaygısı olmadan bir hizmet yapıldı” diye konuşan Hayriye Köyü Muhtarı Ali Avcı, “Dere ıslah çalışmasını da kısa sürede tamamlayarak, Yöresel Ürün Satış Yerini ve yenilenen meydanımızı köyümüzde yaşayan insanımızın hizmetine sundukları için değerli Belediye Başkanımız Refik Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, halka hizmet ederken sınır gözetmediklerini söyledi.  “Ulaşabildiğimiz her noktaya, gücümüz nispetinde hizmet etmeye gayret ediyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz, hizmet noktasında oy kaygısı gütmediklerinini belirterek, “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” anlayışıyla hareket ettiklerini kaydetti. Gemlik Belediyesinin ilçe sınırlarının yanı sıra ilçe sınırları dışında da birçok bölgeye hizmet götürdüğüne dikkat çeken Başkan Yılmaz, 2018 yılı boyunca her hafta ya bir açılış ya da bir temel atma töreniyle hizmet kervanının büyümeye devam ettiğini ifade ederek, yenilenen köy meydanı ile Yöresel Ürün Satış Yerinin Hayriye Köyüne ve tüm köy halkına hayırlı olmasını diledi.

Büyük Türkiye yolunda yapılan her türlü hizmetin altın değerinde olduğuna dikkat çeken Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş da, Hayriye Köyü Yöresel Ürün Satış Yeri ve yeni köy meydanının, köy halkına hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Son olarak söz alan Armutlu Kaymakamı Abdulselam Öztürk de, Gemlik Belediyesinin insanı odak alan hizmetlerin devam edeceğine yürekten inandığını belirterek,  Yöresel Ürün Satış Yeri ve köy meydanının, Hayriye Köyü sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek Hayriye Köyü Yöresel Ürün Satış Yeri ve meydan açılışı yapıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Minikler Eleştirel Bakış Açısı Kazanıyor

Nilüfer Belediyesi’nin ‘Çocuklara Kitap Söyleşileri’ etkinliğinde Yazar Deniz Alter, anaok…