Home GÜNCEL İnegöl’de PTT acentesine soygun

İnegöl’de PTT acentesine soygun

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2018 23:30
3 min read
İnegöl’de PTT acentesine soygun için yorumlar kapalı
0

İnegöl’de bulunan PTT acenteliği ve bir başka iş yerine kimliği belirsiz iki hırsız girdi.

İnegöl ilçesinde bulunan PTT acenteliği ve bir başka iş yerine kimliği belirsiz iki hırsız girdi. Hırsızlar girdikleri iş yerlerinde yüklü miktarda para ile çok sayıda elektronik eşya çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansırken, hırsızların rahat tavırları da dikkatlerden kaçmadı.

Olay, Kurşunlu Mahallesi’nde bulunan PTT acentesi ve başka bir iş yerinde meydana geldi. Henüz kimliği belirsiz iki hırsız Metin S.’ye ait PTT acentesini hedef aldı. Kapalı olan kapıyı levye yardımıyla açan hırsızlar içeriye girip para çekmecesinin bulunduğu yere gitti. Hırsızlar önce kasada bulunan yaklaşık 5 bin TL parayı daha sonra masa üzerinde duran para sayma makinesini aldı. İş yerinde 3 adet cep telefonu, bir adet bilgisayar ve çok sayında telefon aksesuarlarını alan hırsızlar girdikleri kapıdan çıkarak kayıplara karıştı. Ayrıca aynı hırsızların başka bir iş yerine girerek iki adet dijital kamera ve bir miktar para çalıp gittikleri öğrenildi.

Sabah iş yerini açmaya gelen Metin S. anahtarla kapıya yaklaştığı sırada kapının açık olduğunu gördü. İş yerine girdiğinde etrafın dağınık olduğunu ve birçok ürünün yerinde olmadığını fark eden Metin S. jandarma ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler iş yerinde bulunan güvenlik kamera görüntülerini incelediklerinde hırsızlık olayının yaşandığı anlaşıldı. Jandarma ekipleri parmak izi çalışmaları yaparak, belirledikleri iki şüphelinin yakalanmasını için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan hırsızlık olayın yaşandığı iki iş yerinde zararın yaklaşık 20 tin TL olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …