Home GÜNCEL Mudanya’da otopark yasağı başladı!

Mudanya’da otopark yasağı başladı!

- Guncellenme Tarihi: 12 Kasım 2018 20:36
2 min read
Mudanya’da otopark yasağı başladı! için yorumlar kapalı
0

Mudanya’nın bazı caddelerinde otopark yasağı başladı. Trafiği engelleyen ve araçların geçmesine engel olan araçlar artık cadde üzerine park edemeyecek. 

Halitpaşa Mahallesi M. Kemalpaşa Caddesi’nin parklanmanın trafiği engellediği tespit edildi. Bunun üzerine caddenin tek şeridine araç park etmek yasaklandı. Marketlerin önüne araçların park etmesi yasaklandı. Yolun sonunda cep şeklindeki alandan yararlanan oto sürücüleri burayı otopark olarak kullanmaktaydı. Mudanya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesine gelen şikâyetler değerlendirerek, yolun solundaki bu alanda gerçekleşen otopark uygulamasının trafik akışını engelleyerek, cadde boyunca sıkışıklığa sebep olduğu tespit edildi. Yapılan araştırma sonucu UKOME tarafından burada herhangi bir park uygulamasının olmadığı bilgisi verildi.

Bu bölgenin cep olarak görülmesinin sebebinin kaldırımdaki uygunsuzluktan kaynaklandığı tespit edildi. Trafik Şubesi tarafından 2 ay önce Büyükşehir Belediyesi’ne verilen dilekçe ile kaldırım düzenlemesi yapılarak bu zaafın ortadan kaldırması istendi. Şu ana kadar belediye tarafından herhangi bir kaldırım çalışmasının yapılmadığı öğrenildi. Bu alanın trafik polisleri tarafından sürekli kontrol altında tutulması sürücülerle polisleri karşı karşıya getiriyor.

Kaynak: İHA
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…