Home GÜNCEL Türkyılmaz’a karşı birlik olan CHP’li dört aday Kılıçdaroğlu ile görüştü

Türkyılmaz’a karşı birlik olan CHP’li dört aday Kılıçdaroğlu ile görüştü

- Guncellenme Tarihi: 23 Ekim 2018 17:05
3 min read
Türkyılmaz’a karşı birlik olan CHP’li dört aday Kılıçdaroğlu ile görüştü için yorumlar kapalı
0

Mudanya halkının bir önceki dönem hizmet alamadığını düşünen Mudanya’nın CHP’li dört belediye başkan aday adayı, Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Hazırladıkları ortak bildirgeyi Klıçdaroğlu’na sunan 4 aday, aldıkları kararı ve gerekçelerini Kılıçdaroğlu ile paylaştı.

Mudanya’da yaşanan iletişimsizlik, demokrasiden uzak bir yönetim anlayışı CHP’li aday adaylarını bir araya getirdi. Sami Kahveci, Deniz Baykal, Erdal Aktuğ ve Şenol Seven bu doğrultuda bir araya gelerek ortak bir bildiri yayınladı. Türkyılmaz’a karşı birleşen dört aday, bugün Ankara’da bildiriyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu.

CHP’nin TBMM’deki Parti Grup Toplantısı’na katılan aday adayları, Kılıçdaroğlu ile görüşerek, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a karşı neden aday olduklarını ve neden birleşme kararı aldıklarını anlattı.

İşte o bildiri…

“Tarihi ile,
Zeytini ile,
Kara inciri ile,
Denizi ile,
Doğal güzellikleri ile,
Huzurlu bir yaşam için bu güzel kenti tercih etmiş halkı ile,
MUDANYA…

Tüm özellikleri ile partimizin ilkeleri doğrultusunda yaşamayı tercih etmiş Mudanya’lıların, bir önceki dönemde karşılaştıkları iletişimsizlik, demokrasi anlayışından uzaklaşmışlık, ben yaptım olduculuk, partideki birlik ve beraberliğin bozulması CHP belediyeciliğinden beklediklerini tam olarak almalarına engel olmuş ve hayal kırıklığı yaratmıştır.
Partimizin bayrağının önümüzdeki dönemde de Mudanya’da hak ettiği yerde dalgalanması için yola çıkan mevcut başkan harici biz 4 ADAY, MUDANYAMIZ için duyduğumuz kaygıdan dolayı çıkan karar ne olursa olsun, aramızdan kim uygun görülürse görülsün birbirimize destek olma kararı aldık.
MUDANYA’YI TEKRAR KAZANAMAMA KAYGISI İLE AYRI AYRI YOLA ÇIKAN BİZLER KENTİMİZ HAK ETTİĞİ DEĞERE ULAŞANA KADAR ÖZLENEN ÖRNEK BİR BİRLİK SAĞLAMA KARARI ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ.MUDANYA KAZANACAK!”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…