Home EKONOMİ Bursa Turizm Fuarı’na Karacabey damgası

Bursa Turizm Fuarı’na Karacabey damgası

- Guncellenme Tarihi: 19 Ekim 2018 13:22
3 min read
Bursa Turizm Fuarı’na Karacabey damgası için yorumlar kapalı
0

Son dönemde gerçekleştirdiği kültürel, sportif, sosyal ve turizm öncelikli faaliyetlerle öne çıkan Karacabey, Bursa gündeminde yine adından söz ettirmeyi başardı.

Karacabey, Bursa’nın ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen 1’inci Bursa Turizm Fuarı’nda açmış olduğu stant ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen 3’üncü Bursa Turizm Zirvesi ve 1’inci Bursa Turizm Fuarı; Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve turizm STK’ları desteği ile hayata geçerken, Karacabey de organizasyonda açmış olduğu stantta, ilçeye özgü değerleri tanıttı.

Karacabey’i hak ettiği noktaya taşımaya devam edeceğiz

Fuar’da, Karacabey standına gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Modern belediyecilik anlayışımız gereği, belediyeciliği salt rutin yürütülen hizmetler dışında, kentin tüm değerleri ile geleceğe taşıyan ‘vizyon belediyeciliği’ olarak kabul ediyoruz. Modern çağda, sadece ülkeler değil kentler de adeta birbiriyle yarışıyor. ‘Güzellikler şehri’ olarak adlandırdığımız Karacabey de bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış pek çok değere sahipti. Bizler, bu değerleri ülkemiz ve dünyada tanıtmak için yoğun çaba gösteriyoruz. Karacabey’i hak ettiği noktaya taşımaya devam edeceğiz. Bu açıdan, Bursa Turizm Fuarı’nın da hem Bursa hem de ilçemizdeki turizm faaliyetlerine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…