Home GÜNCEL Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cevat Asa adaylığını açıkladı

Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cevat Asa adaylığını açıkladı

- Guncellenme Tarihi: 18 Ekim 2018 10:30
2 min read
Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cevat Asa adaylığını açıkladı için yorumlar kapalı
0

CHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cevat Asa, önümüzdeki yerel seçimlerde Osmangazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı.

CHP Osmangazi İlçe Binasında adaylığını açıklayan Asa,

dosyasını İlçe Başkanı Metin Akyolcular’a teslim etti. Türkiye’deki 55 ilden daha büyük olan Osmangazi’nin hakettiği hizmetleri alamadığını öne süren Asa, ilçeyi ortak akılla yönetme sözü verdi.

“ANLAYIŞLI BİR BELEDİYE YÖNETİMİ CHP İLE GELECEKTİR”

Merkezi idarenin yapacağı projelerin Osmangazi bütçesiyle karşılanmayacaklarını kaydeden Asa, bütçenin sadece halka harcanacağını söyledi. Osmangazi’de gerçek anlamda kentsel dönüşüm yapacaklarını iddia eden Asa, “Osmangazi’nin Büyükşehirle birlikte 100 binlik yerleşim ve ulaşım nazım planlarını hazırlayıp bu plana uyacağız.

Osmangazi’de turizmi canlandıracağız. Osmangazi, kültür-sanat alanında oldukça eksik kaldı. Bu alandaki etkinlikler için salon eksikliğini gidereceğiz.

Bu zor dönemin tek çaresi, merkez ve yerelde CHP’dir. Her geçen gün nüfusu 1 milyona yaklaşan ilçemizde önce insan anlayışlı bir belediye yönetimi CHP’yle gelecektir” diye konuştu. CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyollu da, ön seçimin önemine dikkat çekerek, “Meclis üyesi ve belediye başkan adaylarını partililer belirlesin” dedi.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BALKANTÜRKSİAD Yönetiminden Osmangazi Bld. Bşk. Erkan Aydın’a Ziyaret

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) yönetim kurulu üyeleri…