Home GÜNCEL Mahmut İnan: “Alinur Aktaş’ın koltuğunu kapma girişiminde değilim”

Mahmut İnan: “Alinur Aktaş’ın koltuğunu kapma girişiminde değilim”

- Guncellenme Tarihi: 17 Ekim 2018 17:12
5 min read
Mahmut İnan: “Alinur Aktaş’ın koltuğunu kapma girişiminde değilim” için yorumlar kapalı
0

Çevre ve Orman Bakanlığı eski Genel Müdürü, Mahmut İnan Çevre Danışmanlık firma sahibi ve Pimay LED Aydınlatma ortaklarından Mahmut İnan, sosyal medya hesabı Facebook üzerinden önceki gün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu duyurmuştu. İnan, bu duyurusu üzerine bir açıklamada bulundu.

Adaylık açıklamasının yaklaşık bir yıldır Bursa’ya hizmet eden çiçeği burnunda Alinur Aktaş’ın koltuğunu kapma girişimi olarak değerlendirilmemesi gerektiğinin altını çizen İnan, “Maalesef günümüz, kentlerdeki Rant Avcılarının görevdeki bazı insanları yıpratarak makam-mevki ve koltuk savaşlarının yaşandığı sayısız örneklerle doludur.Beni yakından tanıyanlar böyle bir karakterde insan olmadığımı bilirler. Artık bu tür çirkinliklerin sona erme vakti gelmiştir ve hatta geçmektedir.

Benim bu hizmete talip olmamın en büyük nedeni,Liderimiz Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında sorunlar yumağı olan İstanbul’a Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildiğinde ortaya koyduğu yeni bir ruh,yeni bir heyecan,yeni bir vizyon ve yeni bir başarı hikayesi yazma girişimine benzerlikleri Bursa’da gerçekleştirmektir. Çünkü benim gözlemlerim 8-10 yıldır Bursa Yerel Yönetimlerinin çoğunda bu anlayışın inkıtaya uğradığı yönündedir ve zaten bu durum da bu Kentte yaşayan vicdan ehli herkesin malumudur.

Ayrıca benim bu girişimim Ülkemizin DSİ,Çevre Bakanlığı,Sanayi ve Ticaret Bakanlıkları gibi önemli kurumlarında 30 yıl yetki kullanıp hizmet etmiş ve ayrıca emekli olduktan sonra 9 yıllık Sanayici ve İşadamı olarak edindiğim bilgi ve tecrübelerimi ecdad yadigarı Bursa’ya ve Bursalılara sunma heyecanıdır.Çok önemli bu vasıflara sahip insanların bu Halka ve aynı zamanda Hakk’a hizmet noktalarına istemde bulunmamasını bir vebal olarak gördüğümdendir benim bu çabam.

Bu görev aşkımda; alçak gönüllülük, adalet,herkesi ve her kesimi kucaklama,bilimi ve tekniği göz ardı etmeme, günü kurtarma yaklaşımlarından uzak durma,diğer kentlere model olabilecek köklü çalışmalar, Kentimizin ve gelecek kuşaklarımızın menfaatini her şeyden üstün tutma,disiplinli bir takım ruhu ile gece-gündüz demeden çalışma azmi ve kararlılığı vardır.

Sevgili Dostlar! Ülkemizin ve Kentimizin yetiştirdiği liyakatli insanların, çok büyük manevi sorumluluğu olan görevlere talepte bulunması, yerel seçim dönemine heyecan,renk ve seviyeli rekabet getirmesi açısından bir zenginlik ve kazanım olacaktır.

Bu süreçte kişiliğimize, ailemize, Bursamıza, Ülkemize ve en önemlisi inancımıza yaraşır bir bayrak yarışının centilmence sağlanması en büyük dileğimdir.
Hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Gayret Bizden,Tevfik Allah’tandır!” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Marmarabirlik’ten Üreticiye 630 Milyon TL Ödeme

2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapa…