Home GÜNCEL Nilüfer Belediyesi’ndeki mikserler

Nilüfer Belediyesi’ndeki mikserler

- Guncellenme Tarihi: 3 Ekim 2018 13:27
6 min read
Nilüfer Belediyesi’ndeki mikserler için yorumlar kapalı
0

Son günlerde adına sıkça rastlanan Plaza16’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Pamuk, Mustafa Özdal’a yaptığı açıklamasında Nilüfer Belediyesindeki mikserleri deşifre etti. Pamuk, Olay Gazetesi köşe yazarı Mustafa Özdal’ı arayarak, “Mustafa Bozbey ile karşı karşıya gelmek istemem, o belediyeden bir takım kişilerin baskısıyla yönlendiriliyor” dedi.

Pamuk, Mustafa Özdal’a yaptığı açıklamasında  “Mustafa Bozbey, benim 30 yıllık arkadaşım. Kendisiyle karşı karşıya gelmek istemem. Zaten daha önce de söyledim, bu olayda kendisinin hatası yok. Hata tamamen Kültür Müdürü Güney Özkılınç’ındır. Bukle Erman, Güney Özkılınç, Bircan Uysalbunlar ÖDP’li ve EMEPli bir grup. Maalesef Başkan’ı da bu grup yönlendiriyor. Başkan’ın açıklaması da bu grubun baskısıyla gönderilmiş diye düşünüyorum” dedi.

Pamuk, daha sonra açıklamasına şu sözlerle devam etti:

“Biz Plaza 16 olarak ev sahipliği yaptığımız her organizasyona dair detayları sorarız.  Çünkü her organizasyonun kendine özel ihtiyaçları, olası riskleri vardır. Her olası durum öncesinde çalışmış ve hazır olmamız gerekir. Organizasyonun büyüklüğüne göre ekibimizi ayarlar, gerekli durumda güvenlik önlemlerini arttırır, içeriğe ve ihtiyaca göre teknik ekipman sağlarız. Organizasyonun içeriğine göre etkinlik öncesi hazırlık süresi ve etkinlik süresi değişkenlik gösterir. Mesela bir canlı yayın ise, etkinlik öncesi hazırlık süresi normal bir seminere kıyasla çok daha uzun olacaktır. Günlerdir tartışılan konu ve programdan bizim haberimiz olmamış, rezervasyon talebi bize 12 Ekim akşamı 18,00 ve 22 00 arası Nilüfer Belediyesi Kültür Müdürlüğünce yapılacak bir  seminer olarak gelmiştir. Halbuki, işin aslı saat 21 00’de başlayacak bir canlı yayındır. Gerçeği yansıtmayan bir rezervasyon talebiyle iş nasıl yürütülür şaşkınlık içerisindeyiz. Nilüfer Belediyesi ile yıllardır protokol çerçevesinde çalışıyor ve işbirliği yapıyoruz. Zaman zaman belediye tarafından gelen etkinlik öncesi son gün iptallerine ve uğradığımız ticari zarara rağmen, bu durumu anlayışla karşılıyoruz. Bu seminer için onay verdiğimiz gün içinde, salonun başka bir tiyatro etkinliği için rezervasyonlu olduğu fark edilmiş, onay aynı gün içinde geri çekilmiştir. Bizim gösterdiğimiz anlayışın yerini, yanlış yorumlar ve tehditler almıştır. Konunun ne Uğur Dündar’la ne de Yılmaz Özdil’le ilgisi vardır. Yaşanan talihsiz olaydan sonra kendileriyle iletişime geçtik ve davette bulunduk. Geçen yıl Halk Arenası programına Plaza 16 olarak ev sahipliği yaptığımızı hatırlatmak isterim. Biz ticari bir işletmeyiz, bir tarafımız yok, olmaz da.”

Pamuk, ayrıca bir kez daha gelişmelerin yaşandığı günlerde  Bozbey’in Bulgaristan’da olduğu için yeterli müdahalede bulunamadığını, Bukle Erman’ın ve Güney Özkılınç’ın krizi derinleştirdiğini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…