Home GÜNCEL Ekrem Pamuk CHP Bursa’nın ortasına neden dinamit attı?

Ekrem Pamuk CHP Bursa’nın ortasına neden dinamit attı?

- Guncellenme Tarihi: 28 Eylül 2018 18:35
6 min read
Ekrem Pamuk CHP Bursa’nın ortasına neden dinamit attı? için yorumlar kapalı
0

Geçtiğimiz aylarda Uğur Dündar tarafından yapılan Halk Arenası programının Mudanya’da yapılamaması üzerine programın 12 Ekim’de Nilüfer ilçesinde bulunan Ekrem Pamuk’a ait Plaza16’da yapılması kararlaştırılmıştı. Ancak CHP Bursa eski Milletvekili Ceyhun İrgil, Dündar’ı arayarak kiralanan salonun gerekçe gösterilmeksizin iptal edildiğini belirtti. Bunun üzerine Uğur Dündar, programı Yılmaz Büyükerşen’in daveti üzerine Eskişehir’de yapmaya karar verdi. Bu olaydan sonra gözler organizasyonu gerekçe göstermeden iptal eden ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i karşısına alan Ekrem Pamuk’a çevrildi. Ayrıca bu olay akıllara Ekrem Pamuk Bozbey’den Emir-Koop davasının intikamını mı alıyor? sorusunu getirdi.

Geçtiğimiz aylarda Uğur Dündar tarafından yapılan Halk Arenası programı Mudanya’da yapılmak istenmişti. Ancak konuk olarak programa katılan ismin Yılmaz Özdil olduğunu öğrenen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, programın yapılabilmesi için programda Yılmaz Özdil ve Muharrem İnce’nin yer almamaları şartını koşmuş, gerekçe olarak ise “İlçemizde Genel Başkanımız sayın Kılıçdaroğlu’na hakaret ettirmeyiz” sözlerini sunmuştu. Bunun üzerine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey harekete geçmiş ve programın 12 Ekim’de Nilüfer ilçesinde bulunan Plaza16’da yapılmasına karar verilmişti. Rezervasyonlar dahi onaylandıktan sonra Ekrem Pamuk’a ait Plaza16’dan programın o gün içerisinde gerçekleşemeyeceğine, o gün için salonun dolu olduğuna dair bir mail geldiği bildirildi. Etkinliğin ne olduğunu öğrenmeye çalıştıklarında ise, Dündar ve ekibi, “Size açıklama yapmak zorunda değiliz” sözleriyle karşılaştı. Bunun üzerine Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in daveti üzerine Dündar ve ekibi Halk Arenası programını Eskişehir’de yapma kararı aldı.

EKREM PAMUK BOZBEY’DEN EMİR-KOOP DAVASININ İNTİKAMINI MI ALIYOR?

Bu olay akıllara Ekrem Pamuk Bozbey’den Emir-Koop davasının intikamını mı alıyor?, Bozbey’in Emir-Koop’un yönetim kuruluna kendine yakın isimleri sokmasını Ekrem Pamuk unutmadı mı? sorularını getirdi.

“DÜNDAR PROGRAMI KİMİN ENGELLEDİĞİNİ ORTAYA ÇIKARTACAKTIR”

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş da bu konuyla ilgili bugün bir basın açıklaması yayımladı. Akkuş açıklamasında, “Sözcü yazarı Uğur Dündar’ın Halk Arenası programının Bursa’da yapılmasıyla ilgili girişiminden de, Plaza16 Salonu’nun kiralandığından da, salon rezervasyonunun gerekçe gösterilmeksizin iptalinden de, Uğur Dündar’ın bugünkü yazısı üzerine haberdar olmuş bulunuyoruz.Bursa’da yapılması konusundaki girişimlerden de haberdar olmadığımız TV programı için tahsis edilen ve tahsisi iptal edilen salonla ilgili “CHP’liler” genel tanımıyla partimize ya da partililerimize bir sorumluluk yüklenmesi haklı bir tavır değildir. Sayın Uğur Dündar’ın bu konuda yanlış bilgilendirildiği ya da kasıtlı olarak yanıltıldığı kanaatimizi kendisiyle ve kamuoyuyla paylaşıyoruz. Umudumuz o ki, Sayın Dündar kimin ya da kimlerin bu programı engellediği ortaya çıkarıp, tek tek köşesinde yayınlayacaktır. Çünkü “Atatürk’ün anlatılmasını engelleyen CHP’liler” yaftası, hiçbir CHP’linin  kabul edebileceği bir tanımlama değildir” sözlerine yer verdi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…