Home GÜNCEL Cemil Aydın’dan Emek bölgesine otopark ve pazar alanı talebi

Cemil Aydın’dan Emek bölgesine otopark ve pazar alanı talebi

- Guncellenme Tarihi: 19 Eylül 2018 16:01
2 min read
Cemil Aydın’dan Emek bölgesine otopark ve pazar alanı talebi için yorumlar kapalı
0

MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, her geçen gün nüfus yoğunluğu artan Emek bölgesindeki otopark ve pazar alanı sıkıntısına dikkat çekti. Cemil, “Bütçe müsait değil ise önümüzdeki seneye kadar geçici bir pazar yeri yapılmalıdır” dedi.

Gelişen ve büyüyen Emek ve bölgesindeki semtlere hizmet veren pazar alanının Osmangazi Belediye Başkanlığı tarafından yenilendiğini belirten  Aydın, “Katlı pazar alanından vazgeçilip sadece pazar sahası yapmak tek işlevli bir çözüm olacaktır. Oysa sıkışık sokaklar ve pazarcı esnafı ile vatandaşlarımızın araç park isteği ile ortaya çıkan yoğunluk bölgedeki en büyük sorundur. Unutulmasın ki bölge her geçen gün nüfus ve yapı konutu açısından büyümektedir” dedi.

Bölge halkının ısrarlı talebinin otopark ve pazar alanı olduğunun altını çizen Aydın, “Eğer mali tablo katlı otopark ve pazar alanına bu yıl için müsait değil ise geçici bir pazar yeri yapılmalı, makul bir sürede yeni proje ile devam edilmelidir. Önümüzdeki yıllarda ihtiyaç dolayısıyla yeniden ikinci bir maliyet ile karşı karşıya kalınmamalıdır. Yanlış planlanan, aceleye getirilen, vazgeçilme safhasına gelinen T2 tramvay hattı projesi bu tip konulara maalesef iyi bir örnektir” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…