Home GÜNCEL Mustafakemalpaşa nefes aldı

Mustafakemalpaşa nefes aldı

- Guncellenme Tarihi: 23 Temmuz 2018 12:01
2 min read
Mustafakemalpaşa nefes aldı için yorumlar kapalı
0

İlçelere yönelik hizmetlerde acil ihtiyaçları öncelikli olarak çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’da devlet hastanesine giden tek yolu asfaltlayarak, halkın önemli bir sıkıntısını daha gidermiş oldu.

Bursa’da, Büyükşehir Belediyesi eliyle yürütülen değişim ve dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bir yandan kent merkezinde aldığı tedbirler ve yaptığı yatırımlarla vatandaşın yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan ilçelerden gelen talepleri de aynı hızla karşılamaya devam ediyor. Mustafakemalpaşa halkının yaşadığı büyük bir sıkıntı daha, Büyükşehir Belediyesi’nin bu bakış açısı doğrultusunda giderilmiş oldu. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne ulaşımı sağlayan ve bu alanda tek arter olan toprak yol, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından asfaltlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi’nden ‘konuya ilişkin’ yapılan açıklamada, 2 kilometrelik yolda 7 metre genişliğinde sıcak asfalt çalışması yapıldığı belirtildi. Açıklamada, çalışmanın Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne tek ulaşım arteri olan Küçük Sanayi ve Beşevler caddelerinde gerçekleştirildiği ifade edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …