Home GÜNCEL Limak Enerji Çevre Korum Timi sahilleri de koruyor

Limak Enerji Çevre Korum Timi sahilleri de koruyor

- Guncellenme Tarihi: 2 Temmuz 2018 09:50
2 min read
Limak Enerji Çevre Korum Timi sahilleri de koruyor için yorumlar kapalı
0

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında, Mudanya merkez ve Kumyaka bölgesindeki kıyı alanını temizleme çalışması yürüten Limak Enerji Çevre Koruma Timi örnek projelerine devam ediyor.

Limak Enerjinin, sosyal sorumluluk ruhu ile hayata geçirdiği çalışmalarından birisi olan ve Dünyayı Koru temasıyladüzenlenen çalışmaların sonuncusu Denizcilik Bayramı sürecinde gerçekleştirilmiş oldu.  Sahil şeridini, temiz bir görünüme kavuşturanLimakEnerji çalışanlarından oluşan ve “Hayatı Aydınlatıyor, Çevreyi Temizliyoruz” sloganıyla yola çıkan gönüllü Çevre Koruma Timi, Mudanya merkez ve Kumyaka bölgesindeki kıyı alanının temizleme çalışmasını gerçekleştirdi. Çevre Koruma Timi toplumda farkındalık yaratacak bu çalışma ile tüm insanları çevreyi korumaya davet etti.

Çevre Koruma Timi, sahil şeridinde yapılan temizleme çalışması ile toplanan çöpleri ayrıştırarak geri dönüşüme kazandırdı ve geri dönüşümün önemine dikkat çekti. Günümüzün en önemli sorunlarından biri olan çevre kirliliğini önleme ve ekolojik dengenin korunması konusunda bilinç oluşturmaya çalışanLimak Enerji Çevre Koruma Timi, ülkemizin üç tarafının denizlerle çevrili olduğunu ve denizlerin pek çok canlıya ev sahipliği yaptığını belirtti.Deniz kirliliğinin başka canlılarınyaşam haklarının elinden alınması olduğunu söyleyen Limak Enerji Çevre Koruma Timi,  çevrenin korunmasında her bireyin sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Bir önceki çalışmasını Küreklidere Şelalesi’nde gerçekleştiren Çevre Koruma Timi, çalışmalarına devam edecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…