Home GÜNCEL Başkan Salman teşekkür ziyaretlerine başladı

Başkan Salman teşekkür ziyaretlerine başladı

- Guncellenme Tarihi: 29 Haziran 2018 10:27
3 min read
Başkan Salman teşekkür ziyaretlerine başladı için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, 24 Haziran’da yaşanan tarihi seçimler sonrasında ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerini başlattı.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, partisinin Yıldırım ve İnegöl teşkilatlarını, haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarında ziyaret ederek, 24 Haziran Seçimleri’ne hazırlık sürecindeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İlk önce Milletvekilleri Osman Mesten, Muhammed Müfit Aydın ve il yürütme, yönetim kurulu üyeleri ile Yıldırım ilçe yönetimi ile biraraya gelen Başkan Salman, daha sonra İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında ilçe teşkilatları ve halkına teşekkür eden Başkan Salman, şunları söyledi:

“Hep birlikte, halkımızın da desteği ile Türkiye’nin güçlü geleceğine giden yolda önemli bir eşiği daha geçtik. Aziz milletimizin her zamanki gibi ferasetli kararlarının sandığa yansımasının yanı sıra teşkilatlarımızın da her kademeden üyesi ile fedakar çalışmalarıyla çok şükür ki ülkemizin, İslam Alemi’nin ve dünya üzerindeki tüm mazlum milletlerin beklediği sonuçlar ortaya çıktı. Ben bu vesile ile siz değerli teşkilat üyelerime ve halkımıza teşekkür ediyor. Halkımız bir kez daha bizlere karşı güvenini sandığa yansıttı. Şimdi çok daha fazla çalışma vaktidir. İnşallah hep birlikte büyük hedeflerimize doğru emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…