Home GÜNCEL Sivil İnisiyatif Grubu’ndan iftar yemeği

Sivil İnisiyatif Grubu’ndan iftar yemeği

- Guncellenme Tarihi: 18 Haziran 2018 15:33
3 min read
Sivil İnisiyatif Grubu’ndan iftar yemeği için yorumlar kapalı
0

Mudanya Sivil İnisiyatif Grubu üyelerini ve konuklarını iftarda ağırladı. İftar yemeğine Sivil İnisiyatif Grubu üyeleri, CHP Milletvekili adayı Mustafa Şenyurt, CHP Milletvekili aday adayı Gürel yılmaz, Şaban Bayrak, Erdem Özdemir, Mahmut Işıkoğlu, Zafer Yıldız ve basın mensupları katıldı.

İftar yemeğinde ilk sözü alan Mudanya Sivil İnisiyatif Grubu başkanı Soyer Kazancı, “Öncelikle katılım sağlayan Bursa CHP 2. Bölge Milletvekili adayı sayın Mustafa Şenyurt, CHP 2. Bölge Milletvekili aday adayı Gürel Yılmaz, Niğde Üniversitesi’nden emekli öğretim üyesi sayın Şaban Bayrak, Uludağ Üniversitesi’nde yardımcı doçent olan sayın Erdem Özdemir, İyi Parti Mudanya kurucusu sayın Mahmut Işıkoğlu ve Bursa CHP eski il başkanı sayın Zafer Yıldız, Mudanya basınımızın değerli temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Ülkemizin geleceği, huzuru için mücadele ediyoruz”

Daha sonra sözü Bursa CHP eski il başkanı Zafer Yıldız aldı. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum diyerek sözlerine başlayan Yıldız, ” Biz ideallerimizle yaşayan, ülkenin geleceği içim mücadele eden insanlarız. Bir arada, huzur içerisinde yaşıyoruz. Bunu burada bir defa görüyorum. Biz ülkemize ve bulunduğumuz bölgemize katkı koymaya devam edeceğiz. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Umutluyuz, bu umudumuzu mutlaka seçime taşıyacağız. Kavgadan değil, sevgiden, barıştan yana olan anlayışımızı ortaya koymanın önemini bir kez daha görmüş bulunuyoruz. Aranızda olmaktan çok mutluyum” dedi.

“Miladımız 24 Haziran olacak”

İftarı düzenleyen herkese teşekkürlerini ileten Bursa CHP 2. Bölge Milletvekili adayı Mustafa Şenyurt ise bu buluşmadan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “24 Haziran’dan sonra hep birlikte bir nefes alacağız. Geçmiş referandum oylarıyla 24 Haziran seçimlerini değerlendirmeyelim. Umarız miladımız 24 Haziran olacak. İnsanlar ekonomik olarak çökmüş durumda. Köylerimizde durum daha vahim” şeklinde konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…