Home GÜNCEL Golcü Futbolcuların Tercihi NikeHypervenom Serisi

Golcü Futbolcuların Tercihi NikeHypervenom Serisi

- Guncellenme Tarihi: 18 Haziran 2018 16:20
9 min read
Golcü Futbolcuların Tercihi NikeHypervenom Serisi için yorumlar kapalı
0

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oregon eyaletinde 1964 yılında temelleri atılan Nike markası, dünyanın önde gelen spor giyim ve aksesuarları üreticileri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Bugün marka bilinirliği açısından dünyanın en değerli birkaç spor giyim markasından birisi olan Nike’ın başarısının altında iki önemli unsur bulunuyor. Swoosh adı verilen marka logosu ve Yunan zafer tanrıçasından adını alan marka ismi bu iki temel unsuru oluşturuyor. Kurulduğu günden bu yana sürekli daha iyi, daha kaliteli spor giyim ürünleri ve aksesuarları üretmeyi amaçlayanNike, bu amaç doğrultusunda araştırma geliştirme faaliyetlerine de büyük önem veriyor. Sürekli geliştirilen üst düzey teknolojilerle üretim yapan Nike dünyanın en çok tercih edilen spor giyim markası unvanını sonuna kadar hak ediyor. Sporun ve sporcunun geliştirilmesine büyük önemveren Nike, başta Galatasaray, Barcelona, Paris Saint German ve Chelsea gibi önemli futbol kulüpleri; Neymar, Cristano Ronaldo, Iniesta gibi dünyaca ünlü futbolcular olmak üzere pek çok futbol kulübünün ve futbolcunun da sponsorluğunu yapıyor.

Hypervenom ile Maksimum Top Kontrolü

Amatör ya da profesyonel olarak futbol oynayan her futbolcuda olması gereken en önemli özelliklerin başında top kontrolü geliyor. Özellikle forvet oyuncuları için olmazsa olmaz bir özellik olan top kontrolünü arttırmak için Nikeözel teknolojiler kullanıyor. Bu teknolojilerin başında ise “Dokulu Ayak Tarağı Tasarımı” yer alıyor.  Dokulu ayak tarağı tasarımı tek parça tasarımıyla ayağın üst kısmını mükemmel bir şekilde kavrayarak futbolcunun top kontrolünü maksimuma çıkarmasını sağlıyor. Bu yüzden Hypervenom, golcü futbolcuların en önemli tercihi oluyor.

Hypervenom futbol ayakkabılarında kullanılan “Asimetrik Bağcık Sistemi” de futbolcunun top kontrol alanını genişleterek daha iyi top kontrolü sağlıyor. Nike Skin ve AllConditions Control teknolojilerine sahip olan HypervenomNike markasının top kontrolünü maksimuma çıkaran futbol ayakkabıları içerisinde başı çekiyor. Doğru zeminde doğru özellikteki kramponlar tercih edildiğinde Hypervenom futbol ayakkabıları en zorlu hava ve zemin şartlarında bile maksimum kontrol sağlıyor.

Bitirici Vuruşlar İçin Hypervenom 

Nike, golcü futbolcular için özel olarak tasarladığı Hypervenom serisinde gol krallarının en önemli özelliği olan bitirici vuruşlar için de özel teknolojiler kullanılıyor. Örneğin Hypervenom’un, 3D dokunuşlu Nike Skin teknolojisiyle üretilen üst kısmı futbolcunun topa uyguladığı vuruş kuvvetini optimize ediyor. Ayrıca Hypervenom’unözel olarak tasarlanan ön kısmı sporcunun topa, sert veya yumuşak bir biçimde vurduğunda en iyi falsoyu verebilmesini sağlıyor.

Futbolcunun top kontrolünü maksimuma çıkaran asimetrik bağcık tasarımı top kontrol alanıyla birlikte vuruş alanını da genişletiyor. Bu özelliği sayesinde Hypervenom, uygulanan kuvvetin topa maksimum seviyede aktarılmasını sağlıyor. Böylece oyuncu golle sonuçlanabilecek daha bitirici vuruşlar yapabiliyor. Krampon tasarımına yeni bir boyut kazandıran dilsiz tasarım özelliğine sahip Hypervenom modelleri ayak bileğini mükemmel bir şekilde sararak oyuncunun daha dengeli vuruşlar yapmasına imkan tanıyor.

En Zorlu Hava ve Zemin Koşullarında Maksimum Performans

Farklı hava ve zemin koşulları için farklı özelliklerde üretilen NikeHypervenom serisi her koşulda maksimum performans sergilemenizi sağlıyor. Islak ve yumuşak zeminlerde tercih edebileceğiniz NikeHypervenomPhantom 3 DF SG-PRO nemli, ıslak ve çamurlu zeminlerde ve yağışlı havalarda saha zeminine daha iyi tutunmanızı ve hızla yön değiştirebilmenizi sağlarken vuruş hızınızı da maksimuma çıkarıyor. Phantom 3 GX SE modeliyse kısa kesilmiş çim zeminlerde maksimum top kontrolü ve denge sağlamanıza yardımcı oluyor.

Phantom, Phatal, Phelon ve Phinish gibi farklı modelleri bulunan Hypervenom futbol ayakkabıları teknolojik özelliklerinin yanı sıra tasarımlarıyla ve zengin renk seçenekleriyle de futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor. Her türlü hava ve zemin şartlarına uygun olan Hypervenom modelleri her zevke ve her karaktere hitap etmeyi de başarıyor.

Patlayıcı Hız ve Kıvraklık İçin Hypervenom

Hypervenomkramponlarının üst kısmında kullanılan Flyknit teknolojisi kramponun bir tüy kadar hafif olmasını sağlayarak taban kısmında kullanılan NikeZoomAir teknolojisiyse ekstra yastıklama sağlayarak futbolcuya daha esnek ve daha hızlı hareket etme kabiliyeti kazandırıyor. Aynı zamanda kramponun, oyuncunun ayağının şeklini almasını sağlayan Flyknit teknolojisi oyuncuya ekstra bir esneklik de kazandırıyor.

Oyun stilinizi sağlamlaştırmak, halı sahaların gol kralı olmak ve performansınızı üst noktaya taşımak için NikeHypervenom modellerini Türkiye’nin en sevilen online spor mağazası olan barcin.com‘dan satın alabilirsiniz.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…