Home GÜNCEL Ahmet Kılıç: “Dünü bilmeden bugünü yorumlamak çok zor”

Ahmet Kılıç: “Dünü bilmeden bugünü yorumlamak çok zor”

- Guncellenme Tarihi: 12 Haziran 2018 14:54
2 min read
Ahmet Kılıç: “Dünü bilmeden bugünü yorumlamak çok zor” için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, seçim çalışmalarını Karacabey İlçesinde yaptığı temaslarla sürdürdü.

Ziyaret turuna AK Parti İlçe Yönetimi yetkilileri ile bir araya gelerek başlayan Kılıç, sonrasında vatandaşlar ile sohbet edip talep ve sorunlarını dinledi.Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, yaptığı esnaf ziyaretleriyle de 24 Haziran seçimleri öncesinde destek istedi.

Kılıç, iftar programında ise Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile beraber İlim Hizmet Vakfı’ndavatandaşlarla bir araya geldi.İftar programının ve kılınan Teravih Namazının ardından halk ile buluşan Kılıç, “Dünü bilmeden bugünü yorumlamak ve bugün nerede olduğumuzu söylemek çok zor. Hep beraber düşlerimizdeki, ideallerimizdeki Türkiye’ye için mücadele etmemiz lazım. Son 16 Yılda ülkemizde birçok alanda geliştirilen ve yenilenen büyük ölçekli reformlar ortada. Zenginleşen ülkemizin yükselen bu trendini kaybetmemesi için, büyümeye devam etmesi için AK Kadrolara güvenmeye devam edin” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …