Home GÜNCEL Osman Mesten seçim maratonuna Keles’ten başladı

Osman Mesten seçim maratonuna Keles’ten başladı

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2018 14:55
6 min read
Osman Mesten seçim maratonuna Keles’ten başladı için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa 26. Dönem Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili adayı Osman Mesten seçim çalışmalarına doğduğu ve büyüdüğü ilçe olan Keles ziyaretiyle başladı.

AK Parti 27. Dönem Milletvekili adaylarının beraber gerçekleştirdikleri Osman Gazi ve Orhan Gazi türbelerinin ziyaretinin ardından, Zafer Mahallesi’nde yaşayan kendisini yetiştiren Muzaffer Kartal hocasını ziyaret Mesten, hocasının elini öperek, hayır duasını isteyerek seçim maratonuna başladı.

Sonrasında doğduğu ilçe olan Keles’i ziyaret eden Mesten, seçim kampanyasının ilk gününü burada gerçekleştirdiği temaslarla sürdürdü. İlk önce AK Parti Keles İlçe Başkanlığını ziyaret eden Mesten, ilçe yönetimi ve partililerle bir araya geldi. Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan Mesten, seçim kampanyası için halkın desteğini istedi. Ardından, inşaatı hala devam eden Kocayayla Göleti’ni ziyaret eden Mesten, burada incelemelerde bulunarak, yetkililerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerin ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Keles ilçe iftarına katılan Mesten, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, İçişleri E. Bakanı ve 27. Dönem AK Parti Milletvekili adayı Efkan Ala, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Keles Kaymakamı Serhat Karabektaş, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, ile birlikte Keles halkıyla iftar programında buluştu.

“SİZLERİN GÜCÜYLE GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE OLACAĞIZ”

İftar programında konuşan Efkan Ala, AK Parti dönemiyle beraber Türkiye’de yönetim şeklinin değiştiğine dikkat çekerek, “AK Parti döneminde, devleti milletimizle beraber yönetiyoruz. Bu kadar güçlü bir ülke olmamızın sebebi arkamızda güçlü bir şekilde duran sizlersiniz. Sizlerin gücüyle 15 Temmuz hain darbe girişimini önledik, sizlerin gücüyle üzerimizde oynanan oyunların üstesinden başarıyla geldik, sizlerin gücüyle güçlü ve büyük Türkiye olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

“KELES HER ZAMAN AK PARTİYE EN ÇOK DESTEĞİ VEREN İLÇE OLDU”

Sonrasında konuşan Osman Mesten ise geçmiş seçimlerde Bursa dağ ilçelerinin kendisine samimi bir destek verdiğine değinerek, önümüzdeki seçimlerde de bu desteğin artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

Mesten sözlerine şöyle devam etti, “Önümüzdeki tarihi seçimde, halkımızın tam desteğiyle, başlattığımız bu kutlu yürüyüşe kaldığımız yerden, daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Keles her zaman AK Parti’ye en çok desteği veren ilçelerden biri oldu ve gelecek seçimlerde de bunun böyle devam edeceğine inanıyorum. Buraya sadece bir milletvekili adayı olarak gelmedim. Ben buranın çocuğuyum, burada sizlerin arasında büyüdüm. Keles başta olmak üzere tüm dağ ilçelerinin sıkıntılarına hakimim ve gelecek dönemde bu sıkıntıların çözülmesi yolunda elimden gelen tüm çabayı göstereceğim”

İftar programından sonra kahvehane ziyaretleri yapan AK Parti heyeti, burada halkla bir araya gelerek, vatandaşın istek ve beklentilerini dinledi. Ziyaret AK Parti Keles İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sahur programıyla son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …