Home GÜNCEL Emine Yavuz Gözgeç seçim çalışmalarına başladı

Emine Yavuz Gözgeç seçim çalışmalarına başladı

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2018 14:46
3 min read
Emine Yavuz Gözgeç seçim çalışmalarına başladı için yorumlar kapalı
0

24 Haziran’daki Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Bursa Milletvekili Avukat Emine Yavuz Gözgeç, seçim çalışmalarına başladı.

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı olan Emine Yavuz Gözgeç, ekibi ile beraber ilk olarak Osmangazi İlçesi Hamitler Mahalle Muhtarlığına ziyaret gerçekleştirdi. Burada Muhtar Hüsamettin Aşkın ile görüşen 27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Emine Yavuz Gözgeç, Hamitler Mahallesi’nde bir eve konuk oldu.

Hamitler Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili Adayı Emine Yavuz Gözgeç, sahada halkla iç içeyken gördüğü ilgi ve samimiyetten dolayı mutlu olduğunu belirtti, halkın taleplerini dinledi.

Milletvekili Adayı Emine Yavuz Gözgeç, “AK Parti döneminde yaşanan demokratikleşme ve kalkınma hamlesiyle Türkiye’nin çehresi değişti, milletimizin yüzü güldü, ötekileştirme son buldu. Toplumumuzun her kesimi insan hakları ve hürriyetlerinden azami seviyede faydalanma imkânı yakaladı. Çalışmaya devam ederek hedeflerimize tek tek ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) ailesinin hazırlamış olduğu iftar programına katılan Emine Yavuz Gözgeç, “Yeni dönem, daha güçlü Meclis ve Hükümet dönemi olacaktır. Bu iki temel kurumun kendi alanlarına yoğunlaşmalarının yanı sıra ahenk içinde çalışmaları milli hedeflerimizin gerçekleşmesine hizmet edecektir. Bu seçim milletimiz ile birlikte geleceğe daha güçlü ve sağlam adımlarla yürüme seçimdir.Bu bilinçle çalışıyor ve halkımıza hedeflerimizi anlatıyoruz” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…