Home GÜNCEL CHP, Bursa milletvekili adaylarını tanıttı

CHP, Bursa milletvekili adaylarını tanıttı

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2018 10:12
3 min read
CHP, Bursa milletvekili adaylarını tanıttı için yorumlar kapalı
0

24 Haziran’daki seçimlere hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bursa milletvekili adayları BUTTİM’de düzenlenen törenle tanıtıldı.

24 Haziran seçimlerine hazırlanan CHP, Bursa milletvekili adaylarını Buttim’de gerçekleştirilen törenle tanıttı. Organizasyonun açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş “Panik bir seçimle Türkiye’yi karanlığa götürmek istediler. Biz CHP’nin reklam arası olarak 25 Haziran sabahı ayrımcılık ve şüphe bitecek. İnançlara saygılı bir laikliğin olacağını söylüyoruz. Maceracı dış politika bitecek ve akıllıca tutarlı politika yerini alarak Türkiye itibarını geri alacaktı. Kentimizde ve Türkiye’nin birçok ilinde yaşayan Suriyeli sığınmacılar evlerine geri dönecektir. Kavgacı üslup bitecek ve hepimiz 24 Haziran’dan sonra aydınlık bir güne uyanacağız” dedi.

“EĞİTİM PARASIZ OLACAK”

Bursa 1.bölge 1.sıra Milletvekili Adayı Lale Karabıyık’ta CHP’nin 95 yıllık dev bir çınar olduğunu ifade ederek, ” CHP rantla değil hakla büyümeyi, ülke refahını ilke edinmiş bir partidir. Biz hizmet için yola çıkıyoruz. Kanunlar ya hizmet için çıkarılır ya seçim için çıkarılır yada gider ayak çıkarılır. Şu anda Ak Parti gider ayak kanunlarını çıkardı. Milletimiz artık bunları görüyor. Biz borçla yatırım yapmayacağız. 25 Haziran’da geleceğe umutla bakan bir Türkiye istiyoruz. CHP iktidarında eğitim kesinlikle parasız olacaktır” ifadelerini kullandı.

İşte Bursa CHP Milletvekili adayları;

BURSA 1. BÖLGE

Lale Karabıyık
Erkan Aydın
Nurhayat Atlaca Kayışoğlu
Kayıhan Pala
Özgür Erdursun
Gürkan Esen
Deniz Baykal
Serkan Öztürk
İbrahim Mart
Aytaç Şahin

BURSA 2. BÖLGE

Orhan Sarıbal
Yüksel Özkan
Mustafa Şenyurt
Erkan Dönmez
Süleyman Ayyılmaz
Şahin Sevinç
Meral Altuntaş
Kemal Atan
Baran Güneş
Hülya Dink

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…