Home GÜNCEL Saadet Partisinden Ankara’da yaşanan saldırıya tepki

Saadet Partisinden Ankara’da yaşanan saldırıya tepki

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2018 10:34
3 min read
Saadet Partisinden Ankara’da yaşanan saldırıya tepki için yorumlar kapalı
0

Saadet partisi Bursa il başkanı İsmail Özdemir, Ankara’da 26 mayıs tarihinde gece saatleri pankart asan bir grup Saadet partisi mensubu gencin, MHP’li kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğramasını kınamak amacıyla il binasında basın toplantısı düzenledi.

Öncelikle vicdan yoksunu bu saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle kınıyoruz diyerek sözlerine başlayan İsmail Özdemir, bu saldırıların MHP ve BBP tabanının Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamanoğlu’nu desteklemesinin önünü kesmek için yapılmış provakasyonlar olduğunun altını çizerek, “Aldığımız duyumlara göre, MHP ve BBP tabanının kendisine daha yakın gördüğü Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamanoğlu’nı destekleyecekleri söylentileri artarak devam etmektedir. Bu saldırılar bunun önünü kesmeye dönük olabilir. Özellikle Teşkilat mensuplarımızı bu konuda uyanık ve hassas olmaya davet ediyorum. “Savaşa değil, seçime gidiyoruz. Maalesef sorumsuz siyasilerin, sorumsuzca kullandıkları ifadeler sonucunda ülkemiz hızla kutuplaştırılmaktadır. Yine bir Bakanın 24 Haziran seçimleri için “Savaşa gidiyoruz” söylemleri ülkeyi büyük kamplaşma ve kutuplaşmanın eşiğine getirmiştir. Savaş naraları ile seçime götürülen ülkemizin başkenti Ankara’da bu olayların yaşanması, seçim güvenliğine gölge düşürmüştür.” dedi.

Milli Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisi olarak biz şiddetten yana olmadık, olmayacağız diyen Özdemir, “Ancak bu yapılan saldırılar bizleri hiçbir şekilde yıldıramayacak ve yolumuzdan alıkoyamayacaktır.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…